God jul

Det är ju jullov. Jag firar det med att ligga kvar i sängen och lyssna på ABBA. Det är kvalitetstid med en kär del av lata liv. Idag ska jag packa smart, ha hemvändarkväll och ha mycket att prata om. Och brevet jag skrev bränner i fickan, nej väskan. Det ligger kvar där. Det är som att jag slängde mitt hjärta och det bultar så hårt och vad ska jag göra med det? Och jag bara skriker - men vad ska jag göra då? Aktivera mig? Kom igen, lena, vad skulle du annars göra? Nu: frukost! Puss. Ps. I love winter

Uppdatering / jullov

Jag har glömt boirt bloggen, ignorerat dess minne och förnekat existens.
Datorn också förresten. Den är så kass. Numera märker jag att jag stavar fel på ord, jag slinter på tagenterna och min datorvana är sämre, dålig. Nu när det är jullov kanske jag kan använda nån annan dator.

En månad, bloggen.
Insåg att för ungefär en månad sedan skrev jag den där senaste hemtentan på alldeles för kort tid och sen var jag sjukt nervös och sen åkte jag till Libanon. Men sen då? En månad. En månad fram till jullov. Det är både tomt och inte tomt. Föreläsningar, bibliotekstimmar, det är bara tomma ord. Sovmorgon, nej inte. Vi åkte till Ungern och Slovakien och åkte tåg. Väldigt trevligt.
Igår var magic numbers julkonsert i Stockholm och där var jag. Jag skrev ett brev på tåget hem som jag aldrig kommer våga skicka. Jag skriver så djävla många brev som jag aldrig vågar skicka.

RSS 2.0