måndagsångest

fantastiska måndag.

Jag tog sovmorgon, läste tre artiklar på carolina, hade föreläsningar och världens godaste middag och två avsnitt greyes. Och jag somnade då. Inte nu. Nu sitter jag mest och har den här ångesten över att jag ska stiga upp kl 06 och jobba. känns fruktansvärt. Men visst, det blir den där pausen i hetsen och livet och istället får jag cykla runt i luthagen på isfläckar och med för lite kläder. Borde peppa. Borde sova.

Men tänker på annat.
Uppdaterar ett stilla sinne.

fjärde november

Och en helt vanlig hemmaförmiddag med massor med the, bara för att jag hittade en enda liten påse med yogitea i en låda i min bokhylla och jag bestämmer mig genast för att köpa fler och mer och ja, ja, jag vill ha.

Känner mig friskare och låter allt gå i slow motion.

Tanke: Tänk om man bara skulle krackelera och sluta ha roligt och någon säger - "Välkommen till verkligheten." Men livet är ju mysigt, jag kan omöjligt förstå hur det skulle sluta vara det? Men, ja, tänkt om det skulle krackelera, och bara blir grått. Tänk om. Så skulle det gå om jag inte lämnar in min hemtentamen imorgon.

dan före dan

Imorgon är det 4/11. Då ska vi rösta för change&hope.

Kom igen då.


Ikväll ser jag "Man of the year  - What if a comedian ran for president, what if he won?"
Men först - hemtenta!

Dagen har varit fab - bara biblioteket och föreläsningar men middag på glasnost. Kan det blir bättre? Ja, kanske.

Lev hårt - dö ung (eller ät chips i soffan)

Det är söndag och jag har plockat ner en kartong från absolut översta hyllan och suttit och tittat på alla brända skivor jag äger. Ändå något speciellt är det för där är allt jag fått, specielt tjuvkopierat och så och ja det är fint. Nu ska jag lyssna på isola, moneybrother och anttilla och känna mig bra + skriva hemtenta, Nästa steg, som jag är tveksam till om jag kommer att ta, är att lyssna på suspekta blandskivor.

Och svårt är det att koncentrera sig när hela tangentbordet är fullt av glitter och hela gårdagskvällen full med fejkdivor.
Och än svårare för jag sitter så skönt bakåtlutad mot bästa kuddarna och dricker kaffe och sms:ar Paris.
Hellre det än döden.

Men än en gång - om man kunde dö av koncentrationssvårigheter vore jag död men rockdöden är jag alldeles för lam för.

Är svaret struktur, kom igen, ge mig lite överförmynderi och överstatlighet.

Och just det. Det snöar i Uppsala, genom fönstret ser jag snö på domkyrkan och minusgrader gör att man håller huvudet kallt.


Puss / Ha en underbar söndag! 

En helt vanlig lördag

Jag vill vara mitt där det händer och samtidigt på rygg i min soffa.

Ikväll - Jag och min röda fjäderboa med vänner på UPS mitterminsfest och sen ut någonstanns i natten eller hem eller vad som helst! kan komma att förevigas.

Just nu - vinägerchips i soffan, allting är bekvämt tillbakalutat och egentligen sysslar jag bara med mina dagdrömmar. Vivaldi, alla böckerna, tusen sms, ingen romantik i mitt liv och hur ska allting sluta?

Fundering; Facebook är konstigt. Jag loggar in, får upp denna helt efter mig anpassade startsida. jag ser allas halloweenbilder, deras statusar, kommentarerna på statusen, går in på wall-to-wall mellan några och allting är så sjukt mycket stalker. Helt plötsligt finns den här facebook-chatten i verkligheten när en person från länge sedan skriver hej maja. Sedan avslutade han med "Jag har länge velat prata med dig och nu vet jag ju lite mer om ditt liv." Tack vare facebook vet han det. Och jag vet att han hänger i fjällen, ska plugga läkare och dessutom bestiga kilimanjaro. Den där killen är all-in på livet. Och vad är jag? Sitter fortfarande i min soffa och trivs oerhört + har visst slutat få komplex av att prata med all-in personer.

Och som jag mycket väl vet så måste jag ta tag i mitt liv och skriva klart min hemtenta och allt det där.

Puss&Hej

RSS 2.0