Onsdag

Åh sommar.

Långa tankekedjor som aldrig behöver bli avbrutna.

Under en av mina första dagar hemma gick det upp för mig, det var under en lång promenad med Gilda, vi gick genom skogen, vi kom ut på en äng med vita kor, vi vek av åt vänster på en grusväg - det här är landet för människor. För mig har det bara varit hemma. Det är fortfarande hemma. Det som kom till mig var själva uppskattningen för hur ljuvt det var. Inte bara det. Rofullt och stimulerande på ett sådant vis som bara stillhet kan vara.

Sommaren ska jag tillbringa med att läsa mina genusromaner. Lisa Jannerling skriver om böcker och jag tänker att jag läser.

sommarlov

Det känns som en dröm.
Sommar och grejer.
Lämnat en partyvecka bakom mig med pol.mag.gask, student, två födelsedagar och en stor examen. Glädje, stolthet och upprymdhet. Nu bara sommarlov. Allt är upppackat, städat, det har fortfarande gått en dag. Det är ett flow utan dess like.

lägesrapport

mitt i natten, som vanligt.
lämnade in min metoduppsats idag. somnade på eftermiddagen. måste fått en väldigt dålig förkylning som aldrig går över. Picnic ute, terminens sista Glasnost.
Har mailat in min artikel. Bra jobbat, maja.

Funderar fortfarande på det där med plan. Imorgon är det jag som börjar tänka.

Mycket som är terminens sista nu. Sommargask, student, club Killers och Clap to this. Inga mer tentor och snart ska jag lämna stan. Knasigt.

måndag natt

Måste komma på en plan. Nu.
Måste skriva klart, nu.
Sen är det sommarlov!

RSS 2.0