Killen från internetkafét 19/9

Tori Amos - Cornflakes girl


sprang på en gammal bekant. (?)
Som jag träffat en gång. När jag varit här en vecka. Han lånade min dator tio minuter för att kolla valresultat. Det var då allt blev till en enda stiltje och det slutade i "grosse koaltion - kleien löshung"

Konstigt att den killen satt på biblioteket och kom ihåg mig ett halvår efteråt. jag kom inte ihåg honom.
Men vad är det man säger, man ska hitta sina span på annorlunda ställen, bibliotek står alltid, alltid med på sådana listor.

Jag ringer dig, sa han.
Suck tänkte jag. Orka gå på något dejtaktigt med en sådan halvtorr och övereuntisiastisk kille. Jag är dum jag, han försöker bara vara snäll och han var intresserad av mig, och ja jättesnäll. Och vem vet, han kanske är smart och rolig med.


Weradio

God Natt.

Här kommer en present, en sån bra webradio; <3
Var så god och lyssna. (Mycket intressant community i övrigt.)

God Natt.

Svammel

sista dagen imorgon. På jobbet.

Hon sa själv att jag skulle sluta. Det passar mig ju bra. Ypperligt till och med. Ska fixa det.

Har fått så många nya böcker nu, läsa och skriva. Det blir lagom. Jag är trött.
Träna ska jag också göra. Äta mat, men inte så dyr som 31,70 € för två. Men så är jag ju bara en också.
Snarare måltider alá 1,50€. Max. Men inte svälta, inte vara uteliggare. Sommarjobba och åka till Berlin. Verkligen en tuff stad med tuffa killar.

God Natt.

värdelösa tidningar

vem orkar lixom leta rätt på nyheter på internetsidor för dagstidningar?

Påpek; man blir alldeles blind och trött av att se alla stora rubriker, vargar, fetma, fängelse, kungen, BB, hockey och så vidare och lite till. Värdelöst.

Får en alldeles sned bild av sverige, vem lägger rubrikerna? Knäppa sverige med dåliga tidningar. Ska sluta läsa aftonbladet och expressen helt och hållet snart. Ska sortera bland bloggarna jag läser så jag får bättre info. Ska läsa igenom dn mer genomgående än att scrolla ner till nemi & compani.

Men strunta i det då. Nemi och Rocky är dagens samhällsrapport. Vassare uttal och smartare än femton expressenjournalister på snabbtåg. Nemi for nyhetsgodess.

Iman VS James

Hur ska man beskriva känslan av att sitta mitt emellan Iman, småbarnsmamma och lärarstudent, och James, fd soldat i amerikanska armen och Project manager?

Iman berättar om sitt hemland Iran på tyskakursen. Och nej, hon har inte varit tillbaka, inte på fyra år. Ja, hennes familj bor där, mamma-pappa-hela släkten. Nåja, det är inte så farligt som i Beirut, det är inte lika många amerikaner i Babylon.

Här ger jag en eloge till James och övriga gruppen som sitter blickstilla och gravallvarliga, för det är vad det är. Sen kommer greken som sitter bredvid James med en knuff i sidan och fnissar. Grabbarna i min grupp är som ett gäng fjortonåriga tjejer, men inte idag, inte James. Bara greken faktiskt.

Jag finner James sympatisk. Kanske är det inte för inte som han är fd soldat i the US army. Kanske är det inte för inte som han bott i Europa de senaste åtta åren.
James berättade om sin stad i södra Luisiana, inte mycket att se, mest tankställen, fult. Ingen kultur, inget universitet. Åk inte till USA var det han sa mest. Kanske till kusten. Kanske inte för inte.

extrakickar

Tänkte tipsa om två moderatbloggar. Mycket intressant sidofakta, extrakick, tankeställare. Jag vill gärna ha tips om fler politiska bloggar men det kommer jag väl inte att få. Allt ska man få göra själv. Inom sinom tid tänkte jag själv dra lite politiska riktlinjer. Tyska, världsliga, sverige-utifrån-sett-aktiga osv.
Kan bli hett säger jag.

Berlin

hej min blogg har noll läsare och de senaste trettio dagarna är det ingen som har läst den heller. (eller så är det nått kaiko med blogg.se) eftersom jag inte har några läsare så kan jag skriva vad jag vill för ingen bryr sig.

Vem skulle bry sig, ändå?

Åh, när jag lämnat av mamma och stod och väntade på bussen var det en riktigt trevlig kille som kom och pratade med mig och jag stod där och var vardagssnygg i sneda, baggy, ankelkorta jeans, lowtops, munkjacka och min svarta korta jacka. Jag hade ett hett paraply som accesoar och han ville veta vilket buss han skulle ta för att komma över Neckar. Det är en rättså korkad fråga så jag fick förklara en massa, det var ju kul.
"Jag trodde att Heidelberg bara var som en liten by"
"Ja, men det är det ju också.." (så svårt är det ändå inte att förstå hur bussarna går.)

Killen kom från Berlin. Om alla killar i Berlin är lika snygga och coola som han så ska jag åka dit.
Äh, jag vill åka dit ändå.
Snygga glasögon hade han också. Lockigt hår. Sammetskavaj. Och den där tuffa dialekten som de alltså snackar i Berlin. Mycket finare än den här i heidelberg.

Eh, kan ju tillägga att han tyckte att "Tillsammans" verkligen var en jättebra film. Han hade sett "Yalla Yalla" också.
värsta tuffa killen.

Who's that girl

Magnus Uggla - Utan dig



Min musikbakgrund är magnus uggla och svensk punk. det är enbart tack vare mina äldre bröder. Det dom lyssnade på lyssnade jag på. Någonstanns därefter upptcäkte jag och min syster carola och svensk schlager. Vi har typ två skivor med det. Sen har vägen gått över aqua, westlife, "absolute music" hela vägen fram till min ypperliga musiksmak. Här rymms fina detaljer från hårdrock till klassiskt. Från Nightwish till Vivaldi. Och det är vad som finns däremellan som är det viktiga. Feeder. LW. Svenska och utländska sing/songwriters. Pop. Rock. Indie. Svensk musik håller hög klass. Det gör inte tysk musik, däremot gör jag mitt bästa för att ge det en chans.

Tegan&Sara. David Bowie. Robyn. Tatu. The Knifes. Gwen Stefani.
Håkan Hellström. Lars Winnerbäck. Kent.
Sahara Hotnights. Moneybrother. Mando Diao. Bad cash quarter. The Hives. The Cardigans.
Anna Ternheim. Elin Sigvardsson. Missy Higgins. Laleh. Hello Saferide. Jenny Wilson. Lene Marlin.
The Killers. Rooney. Saybia. Feeder. Death cabs for cuties. Franz Ferdinand.
David and the citizens. I'm from Barcelona. Niccokick. SKWBN. Marit Bergman.
Och fler, mer därtill.


Och någongång glömmer man bort att tacka sin historia och omgivning och blir så himla cool och tror att man kommer på allt själv. Det är väl aldrig sant. Men att carola är galen, det är sant. Och när det blir eurovision kommer resten av europa konstatera att sverige har kass musiksmak och ingen stil, precis som Carola, och kanske resten av svensk schlager. I wan't love och jag ljuger dåligt med.

Sjung ut varje melodi

Magnus Uggla - Skandal Bjotis




Lyckas man skicka mejl som påstås ska vara vettiga så har man lyckats med något som påstås ska vara vettigt. Kanske är det så att det vore vettigt om de var vettiga, ja menar, man ska lägga ner halva sin själ i det och faktiskt mena det och vara överseriös men bara misslyckas och får ner ord på ord och ångrar sig i sista sekund men skickar det tio minuter senare i halv ångest och låtsas som att det aldrig hänt och tänker att det var lika bra och blir det inte bra så är gjort gjort och jag kan gå vidare.

Då förtjänar man helt enkelt ett bra svar. Tack. Ja, vi har kommit nån vart du och jag.

Så ditt liv med en påse haribobjörnar


Magnus Uggla - Ska vi gå hem till dig


Duschcremé
Påslakan + underlakan + örngott X 3
Handduk X 4
Randig bricka
Ljushållare + ljushållare
Tyska tidskrifter
Boken "spå ditt liv med gelebjörnar"
Kidneybönor
Täcke
Kudde



Har enbart Cissi att tacka för ovanstående grejer, jag hade, som sagt, inte klarat mig utan det. Kan så vara att det finns mer och mindre viktiga saker på ovanstående lista, men massan och mängden ger sammanhanget och det är helt enkelt en väldigt go och snäll tjej. Jag skulle dock inte heller vilja ta med 85 kilo på ett flyg där maxvikten är 15.


ps. recensera boken kan jag göra om jag någonsin läser den. ds.



Torsdag

Lisa Ekdahl - Gitarren i knät



Imorgon är min näst sista dag. Jag ska baka bullar och hjälpa dom kolla sin mejl. Det är för att ingen bakar så bra bullar som jag (barnen har tyvärr bara mammans fullkornsbullar utan socker att jämföra med) och för att de levat utan dator och tv hela sitt liv. När jag kom visste de inte hur man slog på en dator. Nu vet dom. Och i övermorgon är min sista dag. Stackars barn.

Leonie får första två delarna av "Anne på Grönkulla". Johanna fårm en dockservis i sjuårspresent. Alla tre barnen får "Den lille lorden". Födelsedagspresent och två av mina bästa barn/ungdsomböcker. Vet inte hur många gånger jag läst igenom anne-på-grönkulla-serien. Hoppas att Leoni kommer göra det minst lika många gånger. Hennes vollkornsmamma läste sin första bok när hon var arton år. Hon vet inte hur man trycker med en musknapp. Man kan kalla det enfaldig eller dum men folk har sina gåvor placerade på olika ställen. Måhända förstår vi inte varandra. Deras liv går ut på vollkorn och klassisk musik, och mitt går ut på nya steg och teknik, ord och tankar och annat trams. Musik, häng och släng. Men även jag har mina ljusa stunder och äter gärna fullkornsbröd. 

Wasserwesen

Lisa Ekdahl - Hon förtjänar hela himlen



Det är typ bra med mig. Natt nu. Natt betyder kolla bloggar, lyssna på musik, skriva grejer, kolla på grejerna i mitt rum och tänka att det blir som det blir.

Vi var och såg Cornelius Meister i dag, igen för mig del, för första gången för mamma&pappa. De spelade stycken på temat "Wasserwesen". Meister var så klart lika bra som vanligt, hade dock skippat sammetskostyemen mot nått som fick honom att mest se ut som en hiphopare, dvs; en för stor kostym. Han är ju söt ändå. Lilla sjösjungfrun med harpa som huvuddetalj. Musik kan inte beskrivas med ord. Toner och bilder och tusen ord.

Vardagslyx

Lisa Ekdahl - Den stora ensamheten


Har ju flyttat till ett ställe där man får gratis vardagsmotion.
In Neuenheimer Feld tre trappor
Rum 5
Heidelberg

Lägg till mitt namn och ni har min adress, typ. Men det var ju det där tre trappor jag ville åt. Känns som vuxenpoäng men jag är kanske fel ute? Är man mer nogräknad med motion så ligger det granne med sportinstitutet som jag är gäststudent på. Dags att gå dit snart igen, tror jag alldeles bestämt. Jogga längs med Neckar stillsamma vårmorgonar är inte fel det heller.

Ska träna på heltid om jag inte får jobb, tror jag det, alldeles bestämt.

Kul.

Mamma mia

Radio Regenbogen - Robbie Williams


Jag glömde ju en massa viktiga saker igår...

Som att jag svängde förbi matilda för att säga hej och passade på att hjälpa henne att knäcka valnötter. Det är ett av hennes uppdrag som au pair, utöver barnpassning, handling samt köra och hämta hela familjens dricksvatten från en källa uppe i bergen. Kulkul. Det där med valnötterna tycker jag är värst, det ska alltid finnas knäckta valnötter i valnötsburken. Små till salladen och stora för barnen att ta med till skolan.

Och eftersom jag har flyttat till ett ställe där man inte dricker kranvattnet ska jag också få några flaskor källvatten. Hon är la för snäll, Matilda.

Jag drack jäst annansjuice igår. Gör inte det, glöm inte bort att det är äckligt.

Jag bloggade inget viktigt, jag mejlade inget vettigt och nu sitter jag här och äter havregryn med mjölk, mjölk som smakar grädde. Eller snarare, är grädde. Wenigstens 3,8 % fett. Borde komma ihåg att handla idag. Borde komma ihåg att handla nu, om jag ska hinna göra wok tills ikväll. Jag har kanske en halvtimme på mig. Bra. 

Fyra dagars svårigheter till

Det är ju roligare att få skriva om sitt eget kärleksliv men jag har faktiskt inget. Idag har jag fått tänka extramycket på alla killar jag känner, för jag träffar aldrig dom. Det finns alldeles för få killar i mitt liv nu. Bara som kompisar, bara att umgås med, bara att bli hackad på av. Äh, ni ser, vad fan som helst, bara något.

Efter att ha gått två år på forsmark där över 70% av eleverna var killar så är det bara så. det bara är så det bara är så. Jag saknar det. och mest av allt är jag vand vid det. bla bla bla.

Inga killkompisar för mrMack behagade sluta existera sedan i onsdags när han ringde mig och absolut ville träffa mig och annars är det rättså dött förutom alla doldisar som smyger runt på stan och faktiskt är rättså snygga. (som killen på nedersta våningen i huset där jag bor. Som skejtarna på bismarcksplatz. Som der Dj. Och som alla busspan på tolvans buss.)

Och vad kan jag säga. Jag är seg för att den här veckan är seg och svår. Det är fyra dagar till med min au pair familj och sen ska jag göra ett snyggt avslut och fortsätta med mitt liv och de med deras och jag kommer inte sakna dem eller vad jag har fått gjort som jobb åt dom. Däremot kommer jag uppskatta tiden där, för den har gett mig mycket men nu är det dags att gå vidare. Men nu är det dags att gå vidare. Nu är det dags att gå vidare. Det är bara de här fyra dagar, och dom är svåra, men det är bara dom.
Ska bara ta mig igenom, framåt. Så, inget kärleks eller nöjesliv.

Bara söka jobb, äta mat och göra mitt sista jobb.

If you can rock the afro, then rock the afro

afro 1

Idag hade jag på mig minas nya skjorts jag köpte på min födelsedag, plus strumpbyxor, lovtopconverse, munkjacka och min svarta jacka.
tyskar har inte sett så många skjorts förut, den slutsatsen drog jag snabbt. Det var hur som helst intressant att se lite reaktioner på sin klädsel och själv kände jag mig både snygg och bekväm. Mitt hår var uppsatt och nästan lockigt, jag själv var cool när jag lyssnade på lars winnerbäck och åkte buss.
sen så köpte jag en dockservis som Johanna ska få när hon fyller år, på fredag. Samma dag som jag slutar.
Ja, det är ju för sorgligt.

Today is a lonley day.

varför läser du på universitetet?

Arcade Fire - My heart is an apple



"De flesta läser på universitetet för att få det där intressanta och spännande drömjobbet. Andra kanske börjar plugga för att lära sig mer om ett speciellt ämne. Skälen kan vara olika, men det viktiga med utbildningen är att skaffa sig en stabil och bred grund för att fortsätta lära sig nya saker under hela livet. Högskolan hjälper dig att komma in på en arbetsmarknad som hela tiden förändras. Med en akademisk utbildning har du också en bra grund att stå på om du senare i livet behöver skaffa dig mer eller andra kunskaper."


Jo, för att det är intressant och ett bra val och något nytt och för att det tar mig upp till en ny nivå och en annan miljö och fram till nästa kö och att jag får ta ställning i nya val och kanske rentutav anstränga mig lite?
Varför vill jag läsa på universitetet?
- för att jag vill lära mig och för att jag tror att det kommer ge mig möjligheter som jag inte hade fått annars.

www.uu.se

"I Uppsala finns ett stort utbildningsutbud. Du kan välja bland 45 utbildningsprogram och 1800 fristående kurser. Utbildningen präglas av forskningens öppenhet och nyfikenhet."


Kul, jag väljer en.

jaha?

Tegan and Sara - Fix you up


Kollade på ett avsnitt greys nu. Det är allt med Mcdreamy, doers och läkare.
Jag har ju sökt läkarlinjen jag.

Kul.


Jag ska ju söka nått i sverige också, ja, för jag sökte medicin i danmark. 28 juli får man veta om man kommer in. det är väldigt lång tid kvar. Så på den fronten händer ju inget nytt. Obs: det gör det visst. I april får jag veta om min ansökan kom fram i tid. Så där ser ni, jag vet inte ens om ansökan kom fram i tid.

den 15 april sitter jag la där och söker en utbildning i sverige. Uppsala? Lund? Linköping? Stockholm? Göteborg? uppsalauppsalauppsala. Jag har tänkt på uppsala hela dagen idag. Men jag tänker ju bara på hur jag vill bo och vad jag vill göra på fritiden. Jag vill bo stort och på fritiden vill jag vara politiskt aktiv samt skriva journalistiskt. Glömmer lite bort syftet, studera, universitet, hallå?

hej

What is happening to you my dear?

Min utsikt består av andra våningshus. Själv sitter jag på tredje våningen i mitt. Jag är förvirrad, borta och oeffektiv.

Lista:
Mejla nån vettig
Blogga nått vettigt
Göra en lista
Somna (kommer bli svårt efter tre koppar kaffe)


Nä, det känns som att det inte funkar.

Rocky love

18447-21

Det finns så många sorgliga aspekter man kan dra in. Kates dotter, Petes droger, kanske ännu sorgligare när det blir Kates droger. Och sen kärlek. Förödande kärlek, det är väl vad det är.

Och vi var bara inte gjorda för dessa dagar, förlorade vi två, sedan vi var 17 år.


Sweet as sugar

18447-20

Hi, my name is Bear and I just wan't to tell you don't you worry, 'couse you're kind of super.

no comments

no comments

Söndag 19.3.06

Halvt på sned

meister

Vad kan man säga om musik. Anna Ternheim, Lisa Ekdahl tillsammans med Cornelius Meister. Killen är 26 år, tysklands yngsta dirigent och håller hus här i mina kvarter. Jag har sett två konserter med honom, han dirigerar saker utantill som inte ens erfarna dirigenter fixar, han studsar fram, han spelar pianokonserter samtidigt som han håller reda på en hel symfoniorkester. Dessutom ser han ut som en blandning av Zlatan och Håkan Hellström. Han är helt enkelt otroligt musikalisk. På onsdag är det dags igen, konsert nummer 6, den tjugonionde mars. Samma dag som mamma och pappa kommer ner. Samma dag som det bara är två dagar kvar för mig att jobba. (huvudet blir tungt, klumpen i magen existerar.)
Och Lisa och Anna och Jag.


Dov tankeställning

Det är något visst med sena nätter. Doftljus från ikea, kanel i mina sinnen. Ett litet rum långt bort och tankarna på annat håll.

Jag antar att det är för mycket som har hänt de senaste dagarna. Det är mycket som återstår att hända också. Jag vet inte exakt vad. Hittills har jag seglat med vinden i ryggen, det är så jag tänker. Det kan ältas, ändras och överklagas femton gånger om, om man nu så vill, det behöver inte ens vara sant.
Allting är relativt.

Det är relativt. Favoritfras på alla orienteringstillställningar när jag var runt femton år. Runt fem år sen. Jag tror det var några som hade lärt sig ett nytt ord. Jag vet att jag inte förstod innebörden fullt ut, men jag tänkte desto mer på det. Och ja, allting är väl relativt. Du får säga hälften fullt eller hälten tomt om glaset på bordet framför dig. Es ist mir egal.


683 - 0305

18447-17

Hej, här kommer en liten bild på mitt nya rum.
Ja, det är sorgligt att jag slutar som au pair. Men jag ångrar det inte och det är väl där den viktiga poängen ligger. Men det är sorgligt när jag känner efter riktigt noga, iaf lite. Dock känner jag inte efter så värst mycket, min relation med föräldrarna är ungefär lika med att vi inte drar jämt och min tillvaro går mest ut på att fixa allt. Jag skulle fixa den där diskussionen vi hade, det gjorde jag. Jag skulle hitta nånstanns att bo, det hittade jag. Nu ska jag jobba de sista dagarna och sen säga hej då, jag har flyttat nästan alla mina saker. Jag har burit dom i kassar, tagit spårvagnen, bytt till bussen, tappat kassen med alla mina skor. Man har alltid så mycket mer saker än man tror. Så är det alltid för mig. Dock hade jag inget täcke och ingen kudde, inga lakan eller handdukar eller dylikt förens Cissi gav mig det. Hon gav mig det, åh, det är hon värd en stjärna på himmeln för. Men skulle hon tagit med alla sina saker med hem till sverige så hade hon haft ca 70 kg övervikt och det går ju inte.
Så, jag stålsätter mig och klarar av det hela, men visst är det lite sorgligt när jag känner efter.

Egal.

Här är iaf mitt nya rum. Jag känner mig inte hemma här, ännu. Jag har svårt att sova här. Men jag har mina grejer här och ja, det är en mycket fin lösning. På måndag fixar jag mitt tillstånd för att arbeta här i tyskland, mitt liv ska nog ordna sig det med.


Bridget Jones


I början av "Bridget Jones dagbok" gör hon bort sig inför mark darcy på hennes mammas middagsbjudning, hon har fula kläder som hennes mamma har valt, röker och är bakfull, berättar det, överdriver, ligger på och svamlar en massa. Hon är helt enkelt pinsam, vilket hon sedan får höra när Mark pratar med sin mamma. Och vad är hennes kommentar?

Yummie.

Jag insåg först idag hur klockrent det är. Hon är den hon är, skränig och pinsam. Okej att hela filmen går ut på att hon ska förändra sig själv till det bättre, dvs att gå ned i vikt och sluta röka. Det är ändå inte detsamma som att vika på sig själv, tona ner sin personlighet, gilla nya, passande saker och ha passande åsikter, att inte anpassa sig, helt enkelt.

Hon är hon, yummie.

aftonbladsslödder

Forget about summer - Feeder


jag gillar ronnie sandhal.

Nu senast skrev han en krönika som hette "kärlek svider, den måste skrikas ut"
Rekommenderas så klart, där får man ytterligare detaljer ur journalistens kärleksliv (ickeexisterande kärleksliv), nya aspekter i doherty/moss och en slutsats. Det är rörande, men det är han oftast. Eller så är det bara det att man vill läsa hans krönikor tills de tar slut och helst lite till. Det är väl det betyg som är något att ha, tröttnar på historier utan början och slut och en massa floskler.

så klarar du pressen

Dove grey sands - Feeder


gör saker utan att tänka på allt och alla. tänk så lite som möjligt och handla friskt. älta inte, just det, sluta älta. Pressen på att ta sig vidare är det jag tänker på och det är vad jag gjort nu. det gick när jag väl slutade tänka och började handla. slutade älta och tog ett steg framåt. men tusan vad hemskt duktigt då. nej, men skönt.
Skönt.
Och det brinner och det vräker ner och jag skulle vilja skriva så mycket mer. jag skulle vilja sova men mitt huvud är klarvaket. jag vill inte tänka på imorgon, jag vill vara här idag. jag vill hälsa till alla jag känner; hej.

Det ska nog bli bra det här med. Jag gillar våren något otroligt. Det är jag nu och jag kanske möter dig framöver, på vägen. Man vet aldrig vart den tar en, den där vägen.


Jag har nog lärt mig att gå hem, på alla sätt, från alla ställen...



hey, time for living

Morning life - Feeder



Kan inte låta det här ögonblicket försvinna, ska segla så länge jag har vind, ska ta mig så långt jag kan.

men jag hittar inte min tandborste och det ligger fortfarande en massa konservburkar i min säng och själv har jag haft samma kläder i flera dagar. men vad gör det, luvtröja och baggy highwater jeans med låga converse är en utmärkt kombination... en utmärkt kombination med sol och promenader hit och dit, åka buss, flytta grejer samt le, le och le - mot främmande människor. Hej hej.

call on me

Frequency - feeder



Hej.
jag har precis avslutat ett mejl jag ville skriva. jag har precis trampat ner i en kasse med papper (varför flyttar jag med den?) och suckar här med mig själv. jag borde sätta upp mina affischer så jag blir hemma här. det är bara frågan vart häftstiften jag köpte är? inte borta.

min telefon är fortfarande tyst.
sen tänkte jag lägga till att det är bra att åka buss. det suger till i magen varje gång jag ser nummer tolv. det är nämligen bussen som går mellan min nya bostad och uniplatz. det är bussen som tar mig hem, hem till detta rum. jag tänker redan på vad sorgligt det blir när jag måste lämna det. jag tror att det kommer hända mycket viktiga grejer i det här rummet.
en ny tid börjar nu.

i det här rummet kommer jag skicka in sommarjobbsansökning, universitetsansökningar, artiklar och bra mejl och spendera två månader av mitt liv. va bra!

hej

hej bloggen.
jag har en bekännelse att göra.



jag har flyttat, slutat som au pair, bor i en studentkorridor, är rättså pank och har handlat mat för två månader.. så blir jag helt pank kommer jag att slippa svälta. jag tyckte att det var ett smart drag..?

Jag känner mig inge vidare smart men det är iaf självbevarelsedrift. det är den som tog mig hit, till mitt nya rum. jag flyttar med hjälp av spårvagnen, några kassar åt gången. kassarna går sönder och alla mina skor ligger i bussen. HA Ha. kul liv jag har just nu. jag har lyckats få hit det mesta, kläder och lite böcker är kvar, mina blommor är också kvar. grejerna som inte är kvar utan istället här, med mig, i mitt nya rum står i kassar och ligger slängda. själv är jag trött och har ingen lust att flytta på alla konservburkar jag lagt i sängen.


och mr mack skulle jag träffa igår. så ställde han in och vi skulle ses idag och nu svarar han inte. dööö och jag somnar, är trött, kommer somna, kan inte somna för jag tänker för mycket, är för ledsen, för trött, för uppgiven, för sårad. Skitsamma nu då, det är jag som är dum, iaf lite, men det var dom som sa att jag skulle gå, i slutändan var det hon som sa att hon inte behövde mig och sa att min sista dag var 1 april. Vilker aprilskämt tänkte jag men sa okej. Klart jag sa okej, jag ville inget annat än sluta där. Det tog en kvart att hitta ett okej rum, ett hörn av en tysk studentkorridor. Här är jag nu, min mobil är tyst och jag lyssnar på feeder. det är ett snäpp för sorglig musik.



men vad jag vill erkänna är att det här kommer gå bra, det här är vad jag vill. solen skiner, det är typ 15 grader varmt.


Och vart är fortsättningen på mitt liv?


hej

hej bloggen.
jag har en bekännelse att göra.



jag har flyttat, slutat som au pair, bor i en studentkorridor, är rättså pank och har handlat mat för två månader.. så blir jag helt pank kommer jag att slippa svälta. jag tyckte att det var ett smart drag..?

Jag känner mig inge vidare smart men det är iaf självbevarelsedrift. det är den som tog mig hit, till mitt nya rum. jag flyttar med hjälp av spårvagnen, några kassar åt gången. kassarna går sönder och alla mina skor ligger i bussen. HA Ha. kul liv jag har just nu. jag har lyckats få hit det mesta, kläder och lite böcker är kvar, mina blommor är också kvar. grejerna som inte är kvar utan istället här, med mig, i mitt nya rum står i kassar och ligger slängda. själv är jag trött och har ingen lust att flytta på alla konservburkar jag lagt i sängen.


och mr mack skulle jag träffa igår. så ställde han in och vi skulle ses idag och nu svarar han inte. dööö och jag somnar, är trött, kommer somna, kan inte somna för jag tänker för mycket, är för ledsen, för trött, för uppgiven, för sårad. Skitsamma nu då, det är jag som är dum, iaf lite, men det var dom som sa att jag skulle gå, i slutändan var det hon som sa att hon inte behövde mig och sa att min sista dag var 1 april. Vilker aprilskämt tänkte jag men sa okej. Klart jag sa okej, jag ville inget annat än sluta där. Det tog en kvart att hitta ett okej rum, ett hörn av en tysk studentkorridor. Här är jag nu, min mobil är tyst och jag lyssnar på feeder. det är ett snäpp för sorglig musik.



men vad jag vill erkänna är att det här kommer gå bra, det här är vad jag vill. solen skiner, det är typ 15 grader varmt.


Och vart är fortsättningen på mitt liv?


så klarar du pressen

spring alltid tillräckligt fort för att inte missa bussen.

hej.

solen skiner jättemycket här.

hej då.

som studenten älskar revolutionen...

Jag drömde att jag glömde mina nya skor på HM, eller vad det nu var för affär. Jag hade köpt nya skor och satt på mig dom och glömde de gamla. De gamla som ändå är nya är väldigt snygga. Ett par små kängor med snörning och hög klack. Lite madicken-stuk, lite pumpsaktiga, lite knäppkängor. Dom är tyvärr trasiga i en söm, jag måste fixa det så jag kan använda dom. Dom måse klackas om också. Jag glömde dom. Hela morgonen har jag varit tvärsäker på att något ju hade snott dom.

Undrar vad det var för skor jag köpte som gjorde att jag glömde dom - knäppkängorna. Dom är faktiskt himla snygga och ett himla kap och jag är himla glad att jag har köpt dom.

Nej, man kanske borde klä på sig och göra lite nytta innan allt drar igång.
Jag ska också på dejt med mig själv idag. Då kan jag säga, äh, dra nått ruttet över dig' - rakt ut och våga göra det. Kanske lika bra att jag någon gång börjar träna. Eller så kanske jag bara blir glad och nöjd och bra och fixar till allt. Det är två papper. Det är 15 mars.
Det är bara det.... att jag... ehh... har hittat ett jobb.... som jag vill ha. JAG VILL HA DET.  Om jag bestämmer mig för att söka det så ska jag berätta mer.. Det innebär massa häftiga grejer. Men det innebär också att lämna så många saker bakom mig. Jag vet inte om jag är redo för det. Jag vet inte om det är det jag vill.

Jag kanske stirrar mig blind på en punkt som inte finns?

det är inte sant.

Jag vill ha ett par leggings. Jag har ett par på mig.

Jag vill ha nya tunikaliknande plagg. Jag har en svart som är högt älskad samt söndersliten.

Jag vill ha klänningar som passar mig. Som passar mig som passar mig som passar mig.


Jag vill ha lite mer ork och motivation och jag vill skriva svar som är bra.

dumdumdum

...och då kan vi skippa undanflykter för en fjäril flyger nykter...



Hur stark är musik? Hur mycket påverkar det dig mig alla livet omgivningen och vilka beslut är rätt att ta. Jag har tre vägar som går åt olika håll. Ta höger, ta vänster eller forsätta rakt fram uppför ett berg och komma till toppen och ha utsikt över havet?

Ett är säkert. Jag sätter mig inte ner med mjöl på fingrarna och steker pannkakor resten av mitt liv men vad är framför och vad har jag bakom?

Vad har jag bakom, vad har jag lämnat, är det för mycket, är det inget alls är det hårt eller är det mjuka grejer som kuddar. Nej, jag tror inte det.



Jag vill också bli en reko kille med finess.

det handlar inte om det.

Jag vill inte ens skriva något. Skit i att jag gör det ändå. Jag tänker absolut inte skriva nått mer om dumma vardagsgrejer som extrajobb eller problem med min gästfamilj. Det är ju mitt liv. Jag har distans till det, eller så har jag inte det. Jag kanske låtsas att det inte är viktigt och bara går förbi det. Jag kanske inte har nån lust att det ska vara mitt liv. Vem vill ha ”att vara au pair” som liv?

Jag började på en ny tyskakurs igår. Det var en tjej från Kirgistan där, och en från tjeckien och en från Irak och två från ett land nån stanns långt in i mitten av Asien, Georgien var det.. Det enda jag kan tänka på är att jag inte förstår hur de kan ha vuxit upp i de där länderna som ligger så långt bort att jag knappt tänkt på att de finns och sen hamnar på de andra stolarna i cirkeln vi bildade. Hon mittemot mig var Diana från Kirgistan. Jag förstår precis vad hon säger för hon pratar tyska och det gör jag med. Vi ska ses två gånger i veckan i under ett halvår. Hon ska åka tillbaka till Kirgistan sen, hon har sina rötter och sin kultur där, hon kan inte se sig själv någon annanstanns. Det är så konstigt. Dom är precis normala människor och vi förstår alla varandra. Det är det där med språket som gör det, och slumpen att vi hamnar just i det där klassrummet och ska lära oss ett språk tillsammans. Det suddar ut många gränser och gör mig bara förvirrad. Vi är hundra och hundra mil från Sverige och det här kommer aldrig bli Sverige. Det här blir lite Kirgistan, lite Louisiana, lite Georgien, Tjeckien, turkiet, irak, paris – och sen sverige. Jag är så fascinerad av att det händer.

Det handlar inte om läxor, tyska oregelbunda verb, prepositioner eller dativstyrda verb eller undantag eller passa spårvagnstider. Jag antar att det handlar om människor. Och jag kan inte tänka klart och jag har haft som ett bråk med min gästmamma och vi har blivit sams igen och jag kör bara fel i alla filer och över alla övergångsställen och på alla osynliga cyklister, men det är bara livet. Kaffe-att-ta-med är bara livet. Extra jobb och universitetsansökningar, det är bara livet. Håkan hellström med. Böcker med.

Det blir vår nu.

 


hej

Vilken otroligt viktig skiva. Jag skiter i att ingen fattar, att ingen bryr sig eller att det bara är kommersiell skit.


Det är allt ljud. Det är otroligt bra ljud.  Han ska visst spela en konsert på min födelsedag. Jag kan inte vara där. Jag vet inte vart jag kommer vara. Det är inte så viktigt.

Jag måste veta vad som är viktigt.

Jag är en eftetraktad arbetare

Oh yeah, jag går vidare med håkan.

Jag har fått ett extra jobb. 24 € i veckan. Det blir en del i månaden, ja min månadslön kryper sakta men helt säkert uppåt. och flr 24€ i veckan kan jag faktiskt gå på bio fyra ggr i veckan. Eh, så många nya filmer kommer inte ens ut. Jag ska faktiskt spara dom, det kan behövas. Yes, I will save them.
Eh, mitt jobb går ut på att leka med en treåring tre timmar i veckan.

ja, jag vet, jag skriver ett dumt och naivt och avundsjukt inlägg

tänk vad tuff jag ska vara när jag ser alla stora häftiga band på rock in ring und so weiter. då kan ni hålla er till ert puttiga borlänge.
dessutom har cardigans gjort en spelning i luxemburg och det är inte långt härifrån och anna ternheim är för närvarande på turné här nere. Min slutsats av det hela är att alla bra band vill spela i tyskland. Det kommer vis sig att lars winnerbäck äntligen fattar att han mjölkar sönder sig på sina sommerturn'er i sverige (han kommert bli nästa gyllene tider om han inte passar sig djävligt noga), nåja, han kommer hur som helst att dra runt med hovet i en turnébuss genom europa och spela jättesvåra spelningar ute på fältet, för att försöka erövra europa. det kommer att bli jättetufft, verkligen  bra spelningar och inga dricka öl och hålla käften. och ja, egentligen kommer alla band komma på att det är en jättebra idé att köra lite tysklandsturné för då kan man kolla på FOTBOLLS-VM samtidigt och det är ju inte lite tufft. Dessutom är det varmt och gött här och måste dom helt förtvivlat dricka öl så går det bra. Håkan kommer ju helt klart köra lite spelningar och sen kommer massa andra koola band som moneybrother och helt plötsligt kent, för de har, precis som alla andra, tröttnat på sverige.
HAHahahahahha, det kan ni gott ha, alla mellansvenska svenskar, dra jantelagen över er och gå och göm er i nått gammalt skjul.

festival sommer nej det blir det inte

okej typ bla bla bla bla bla.
agustibuller 5-6 augusti
Kaktusfestivalen 21-22 juli
Peace and love 7-8 juli

Ja, jag vill helst på peace and love för dit ska cardigans och håkan och the sounds och lisa ekdahl och hello saferide och ja det var en massa mer men jag tyckte att peace and love sög förra året, verkligen, alltså inte musiken inte hur det var men att att det var mitt i borlänge på gator. och att man bodde helt dåligt på en liten åkerremsa och ja, allra mest att det var på gator, jag tyckte verkligen att det var dåligt men nu kommer ju the cardigans dit men cardigans kan man nog se någonannanstanns också. jag kommer hur som helst inte vara hemma då och kanske inte komma hem förens senare jag vet inte ens när jag tänker förbjuda mig själv att surfa sommarfestivaler för jag blir bara ledsen jag ska bli into tysk pop och gå på alla deras tuffa jättestora festivaler istället, så det så.

Fade away

Jag vet varför jag blev frisk. Det berodde inte på allt ickeexisterande te jag drack eller dylikt. (jag fick också erbjudande om vigd jord, det neutraliserade.)
det berodde på att jag lyssnade på hela håkans nya skiva innan jag somnade. Så nu vet ni, om ni har maginfluensa, spy först, ta en huvudvärkstablett så att inte huvudet exploderar, hämta en extra filt och ät kola. Sen så, glöm inte att lyssna på en bra skiva, håkans, innan ni somnar.

Det kommer alltid finnas en hand för dig någonstanns

I lördags när vi var på lidl, vi kom dit av en slump, slumpen var att vi ville ha godis. Helt plötsligt stod två tjejer som pratade svenska lite längre fram vid grönsakerna. Dom köpte bananer.


"kjhdsdjh"
"jhdfkjahf"
"Jag är au pair här."
"Jag med"
kjdghkds
"Jag bor lite längre fram här"
"Jag med"
´ndfsd
"Jag har varit här sedan augusti"
"Jag har varit här sedan i september"
kjsfbvdsfbhv
"Jaha, jag får jämt lov att handla i den butiken"
"Ja, men jag med"
jfkjf
"Ja, det där, det är min syrra på besök från sverige."
"Ja, men det här är min syrra, hon är på besök från sverige."
hdskjfhbdsafhjv
"Konstigt att vi aldrig har sett varandra"
"Ja, konstigt."


Ja, det var kul. En svensk tjej några hundra meter härifrån. Och vi har aldrig sett varandra. Det var en knäpp, sann historia. Nu kan jag lära känna henne och ha någon som jag känner på samma gata som jag. Vad roligt. Och hon hade till och med tv. det är en mycket viktigt grej, om man känner till omständigheterna; dvs att de ska börja visa Greys Anatomy här nere, dubbat till tyska. Jag älskar den serien så högt.


det kommer att bli vår imorgon

Nörd.
jag lyssnar på håkans senaste skiva. jag tycker att den är bra. den är skön, och det är så många fina låtar med på den. så jag skiter i alla som säger att den är dålig. hur kan man säga så, säger jag istället?
Speciellt, speciellt gillar jag Jag hatar att jag älskar dig och jag älskar dig så mycket att jag hatar mig. Kanske är det jag, kanske är det inte och kanske spelar det ingen som helst roll för snart kommer solen och den kommer skina och våren kommer och här blommar blommorna och man behövert inte vara rädd för att hamna i diket för vad gör det om hundra år?


God morgon solstråle

Hej alla rara fina.
jag gillar att gå upp tidigt, ska nog börja med det. Är ju himla mysigt att dra på sig mys/pyjamaskläder och extraruffsigt hår och loda runt bland morgontimmarna. Min syrra sover fortfarande, min maginfluensa har gått över. hon hade kräkfobi och jag låg i dvala, så tillbringade vi våran lördagkväll. det var inte så kul men annars har vi haft det bra. Vi har simmat, käkat olika sorters indisk och turkisk mat (hon vägrar tysk, vad är det för fel på surkål?) varit på bio, käkat kola och kollat på film.
Nu kanske det är hon som vaknar, oh my dear.

Idag ska sola skina på oss underbara.




Vad skulle du säga?

Det snöar.
Det är fult hemskt väder.
Jag skäms för jag har lovat sol. Imorgon?
Sol sol kjol

Det här är underbart, de här är snart mina;

 TitelAntalá prisSumma
Ohlsson, Bengt - Gregorius139.00 kr39.00 kr
Hagman, Per - Skugglegender139.00 kr39.00 kr
Hagman, Per - Att komma hem ska vara en schlager139.00 kr39.00 kr
Bakhtiari, Marjaneh - Kalla det vad fan du vill139.00 kr39.00 kr
Hagman, Per - Cigarett139.00 kr39.00 kr
Coelho, Paulo - Veronika bestämmer sig för att dö139.00 kr39.00 kr
Coelho, Paulo - Elva minuter139.00 kr39.00 kr
Keyes, Marian - När Lucy Sullivan skulle gifta sig139.00 kr39.00 kr
  


Anna Ternheim

I morse kom jag plötsligt ihåg den där killen som skulle på Anna Ternheim i Berlin om några veckor. Jag sa; Ta mitt nummer så kan vi ses och du får hennes skivor plus lite annat (dvs elin ternheim, ane brun, alla sophie zelmani och vad man nu annars kan tycka. Kanske Lene Marlin, kanske Missy Higgins.) Han blev lite paff och sen jätteglad och följdfrågan lydde;
"Vill du ha något att dricka?"

(haha)

"Nej, jag ska åka nu."
"ÅHhh SCHADE."

Lol. Jag skickade sms till honom, en vecka efter Sophie Zelmanis kassa spelning här i Heidelberg. Nåja, han ringde nyss. Han har en jätteknäpp tysk dialekt och han går helbort på alla kategorier förutom att han har bra musiksmak, iofs gillar han enbar dessa fina skönsjungande kvinnor vad det verkade som, men ändock. Anna får alla att smälta. Undrar om det bara var hans dialket som gjorde att han sa "quatschen", alltså att vi kunde göra det när vi skulle ses. Det är verkligen ett fult ord, inget som jag sysslar med på tyska. Det betyder typ babbla. Man babblar inte när man träffas, man pratar, möjligtvis kan man snacka men ja. Jag är nog bara språkkänslig, eller snarare pedant. Säg helst inte fel ord. Drick helst inte upp kaffegrädden och säg att det är gott.

THE CARDIGANS

Han skriver om the cardigans.

Jag älskar the cardigans, han skriver om de två senaste skivorna som aviga och nyskapande och förfulade och något som bryter av mot det gamla. Det var Long gone before daylight som fick upp ögonen på mig och den skivan är en av de mest betydelsefulla i min samling. Okej att jag inte är någon lovefool och ingen som var med och kollade på the first band om the moon heller. Däremot så är "I need some fine wine and you need to be nicer" förra årets klockrenaste låttiel och "don't blame your doughter" en av de bästa låtarna.
Jag tycker inte att drip drop teardrop är hackig och söndertrummat. Jag tycker att den är underbar. Skivan är så fin, så bra, så otroligt bra. När jag tänker lite på det påminner soundet om David Bowie - Ziggy Stardust. Eller så är det bara känslan, det kan mycket väl vara bara känslan. En otroligt bra skiva är det och Cardigans har blivit ett otroligt bra band. Det här är min kärleksförklaring. Den hade jag aldrig gett cardigans första skivor, den ger jag dom för de två senaste.

I'm am young and I'm alive. I wanna talk about things.
I am young and I own my life, I need to talk about it baby.

It's though to walk without strings.


Presenter

Jag har 1,23 gig lars winnerbäck på min dator. det ni.

Det är inte synd om mig.

Utöver det har jag fem gig ny musik, tre nya avsnitt av OC och kanske minst fem nya av greys. Jag säger ja tack. Jag säger tack tack. Det är sånt jag önskar mig från sverige. Inte fel med sommarkläder, men fel med snön här. Varenda grej som hon har tagit med sig från sverige känns som en present. Mina träningstights, mina svarta pumps, mina korta ol-byxor, mina gröna trackbyxor och vita klänningar och shorts och linnen och musik i massor. Senaste svenska stjärnskotten kontra gammal hederlig svensk punk. !

Snöstorm VS solglimtar.

Ettan förlora, tvåan vann...

God morgon världen

I natt anlände en liten person i exakt likadan svart skidjacka som jag också har, och röd mössa. Inte så liten, men mindre än jag. Alla utom kanske hon hade glömt bort att det var första gången hon skulle flyga.
Nåja, hon sa att hon inte tyckte det varit så farligt, lite äppelmasken stuket, ja den på gröna lund. Bullret från vingmotorerna hade varit värst, men va tusan.
Nu är hon här, min syrra alltså. Snön har inte försvunnit ännu och jag är lagom morgonpigg/trött.

God morgon världen.

Kom (akustisk)

I kväll kan jag inte sluta. varken sluta skriva, sluta lyssna på lars winnerbäck eller sluta gräma mig över den lilla klumpen i magen som kommer av att jag inte förstår.

Jag förstår inte vad jag borde göra. Jag förstår inte vad MrMack menar. Jag förstår inte vad jag vill eller vart jag vill komma. Och jag kan inte sluta tänka på det.


Orden nekar hennes röst. Ingen sömn och inga svar. Ingenting kvar mer än ett rostigt svärd som hugger och vrider sig i hennesbröst, vi ses på hjärtats bar.

Mejl till mig från MrMack

Är inte det här alldeles otroligt fint;

But I was listening to Lars Winnerbäck many times and read the text in German and in Swedish simultaneausly. After maybe the twentieth time I could identify the meaning of most words and got a feeling for the text structure. Now I even like the song (Av ingens frö) more than in the first place.

det är illa med mig

Och ja, jag trodde seriöst att man stavade mars MÄRS. Visst, jag skrev det, jag tyckte att det såg konstigt ut, och tänkte att kanske hade jag skrivit det med z, men nej inget z där. Men då var det väl riktigt då, vidare, skriv mer. März heter det på tyska. Märs heter det inte på svenska.

Men det är okej. Jag har haft ett prov i svensk grammatik där jag böjde verbet klippa följande;

Klippa
Klöpp
Kluppit

Jag hade suddat och skrivit om, innan hade det stått klippa - klippte - klippt, men nej nej, sudda sudda, ja. Min lärare var tolerant, jag var relativt felfri på resten. Hon sa att hon visste att vi sa så i min hemort, grannbyn, lantlollorna, så det var okej. Och jag har kluppit mig massor med gånger. Hon är dessutom bra, min frisör. Jag ska nog boka tid till i juli.

Men jag, marsbarn, jag kan aldrig bli märsbarn. Märs Pärs. Detta måste få ett slut.


Jag vill få se vimlet byta ytterplagg, jag vill få se löven byta färg igen.
Du säger att jag har en liten värld, men den är större än begär.

Vi har ett revir att bevaka

Det är ju fantastiskt.

Klockan är tjugo över nio, det är onsdagskväll och jag ska hämta min lillasyster från flygbussen om två timmar. Ska nog dra mig uppåt med en kopp the och min laptop om ett tag. Jag behöver skriva fritt, jag har ett dokument som heter "Helvete 13 februari". Under den här halva månaden som gått sedan jag startade upp dokumentet har det blivit flersidigt och svårord och erkännande hit och dit. Kapa inte min dator och sno inte mina papper.

Jag är hur som helst mest glad av att jag blivit av med mina knäppa tyska dejar. Kemikillen var jag dum emot och MrMack lär jag inte ens se i himmelen så hej då. Nu kommer min syrra och med henne kommer våren.
För länge sedan, kanske var det när räknaren till fotbollsvm stod på 133 dagar så gick jag och Sofie på stan och jag sa att det kommer vara vår när räknaren står på 100. Det är idag. Idag är första märs, idag är det hundra dagar till fotbollsvm.


Inte varmt men nästan vår Ingen lösning men ett spår Inte ja men inte nej


Okej, det är inte vår än, men jag har en lös plan, jag har lösa idéer, jag har sett vårens första blommor och jag har suttit på en bänk i solen. Ingen lösning men ett spår, det passar. Passar gör LarsW texter oftast så unik är jag inte alls. Jag vet på ett ungefär hur länge jag ska stanna, jag vet på ett ungefär att jag vill jobba i sverige, jag vet på ett ungefär vad jag vill göra hösten 2007. Tänk att det alltid är hösten som är nystarten. Våren ska bara komma och ge mig segern i handen och sen  ska hösten komma och där ska jag ha satt mina frön. Dom gror igenom vintern och brister jublande ut med vårens första solstrålar.
hej poet.

Efter regn kommer solsken

Tidigare rubriken; nu går vi vidare. Det har varit snö och slask de senaste dagarna. Det har varit slask i mitt huvud också.
Nu kommer våren, det har jag lärt. Som jag har längtat. Som jag har lärt mig.

Då försvinner slasken, då får vi alla vad vi förtjänar, då skiner solen lite längre, då kommer det blommor till alla.
Då är vi alla små stjärnor.


Idag när jag och Sofie satt på vårat bästa ´café började en tant prata med oss. Hon var nyfiken och sa att ungdomar egentligen var så snälla. Bisk och bitter blev man först med åren trodde hon. Hon avslutade iaf våran pratstund med att vi inte skulle bli förälskade i heidelberg utan bara tänka på oss själva. Sen gillade hon inte svenskt dagis heller och funderade ett slag på om hon skulle vilja vara 19 igen. Själv var hon 78 och åren gick fort sa hon, men bli inte förälskade i Heidelberg. Fin stad, skaffa utbildning och jobb istället. Det är så det är i de nya tiderna.
Nej, vi ska inte bli förälskade i Heidelberg.

Nu går vi vidare

Hm, jag är nog illa ute.

"But when I'm back we could maybe meet and take a talk?"

Någonstanns låter inte det där så bra, men som sagt, det är om två dagar och en vecka + det där "when I'm back" som antagligen innebär nån extra dag. Det är inte just nu, men hur som helst låter det inte bra och det är ju inte så roligt.

Jag är inte heller så rolig, jag skrev till kemikillen att jag inte ville träffa honom igen, att han borde förstå och att han inte skulle ringa. Det kändes enklast och rakast så. Mest rakast, eller kanske mest enklast. Mest av allt var det väl inte roligt. Jag tycker inte heller det, men jag vill inte lägga mer energi på det. Kanske var det bara för det som jag fick "take a talk" erbjudanet. Man får vad man förtjänar. You get what you earn.Jag ska tacka ja, jag är inte rädd för det.
Bara lite.

?

Hmm, och snart, när jag blir lite mer seriöst och blogga om mer intressanta grejer som autobahn, tyska universitet och polska invandrare. Jag väntar själv med spänning på vad som kan komma fram då, inga skandaler förhoppningsvis.

Innan dess ska jag laga lunch. jag skulle laga något jag själv tyckte var kul. Det kommer bli tortelini med gorgonzolasås och skinka. Dumt kanske, för mamman i familjen kan varken äta tortelini, ost eller skinka men jag tyckte att det var en bra mat, för barnen kommer det förhoppningsvis funka. Den som lever får se.

kola

Hahahahaha, åt mig själv.
Det går så himla dåligt för mig att sluta ät godis och tex börja borsta tänderna istället.
Jag tror att det här är en dålig period. Jag tror att det går över. Tills dess får jag vänta.

Inte bra, men den som lever får se

oh yeah. det snöar här. visst, det är verkligen fint med snöflingor, men jag hade mer hoppats på att få se en fortsättning med snödroppar och andra skysta grejer som börjat ploppa upp.

Nu vill vi ha vårkänslor, jag och alla dom andra. Picknick vid neckar, fina jordgubbar och heta hak.

RSS 2.0