der yek goshe

Titel för idag? vet inte. igår så, ja. jag var i jönköping hela dagen. blev ytterst överaskad när jag stötte på immanuel krykan där men jag hade ju iofs redan greppat att killarna var små religiösa (immanu él). nåja, de har hur som helst döpt bandet efter sin kyrka. lite udda, lite speciellt men de spelar bra musik. nåja, nog om det, inte så mycket att fundera på. det var ett rosa hus i jönköping, mer var det inte.

 

prövade snygga skor och snygga jackor i jönköping. men so what. jag behöver det väl egentligen inte.  jag läste ut min bok "sushi för nybörjare". dom är så bra, marian keynes böcker. det måste vara min favoritförfattare, fan vad mainstream jag är. så himla kul böcker.

 

(försöker lyssna på Laleh men det går inge bra. tror inte jag gillar den här typen av musik, det är för oregelbunda melodier eller något. men det är ju vackert ändå. Nej, det var faktiskt riktigt vackert. borde nog ge det en hög extra chanser.)

 

 


Kommentarer
Postat av: Anonym

hej maja. fråga mig inte hur jag hittade hit, ganska komiskt. en lyssnare hade länkat in via din blogg och undrat... när jag ändå hittade hit: immanu el är ett namn precis som kent är ett, och ingen är med i immanuelskyrkan i jönköping. däremot är ett par av oss med i något annat. hoppas allt är väl annars, roligt att du uppskattade tonerna... / ie

2006-09-05 @ 01:57:44
URL: http://www.immanu-el.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0