klaskalas

jadu. Ny tid på arbetsförmedlingen i morgon, denna gång med Laila. Hon ska hjälpa mig med alfakassan och ungdosmgrejer och studerandestöd och så. Sen ska Klas ta över igen och så ska vi greja lite. Vi ordnar det där säger han. Så antingen får jag jobb, eller så ska jag få bidrag för att åkla utomlands för att söka jobb. Avslöjad. jkag vet uinte om det är sant, låter för bra för att vara sant, men han visade blanketter och så.

 

Hallå, varför har jag aldrig hört talas om det här? Fattar ingen hur skyst det är? 

 

Får jag inget av de jobb jag söker och är arbetslös i fyra veckor så kommer det funka. Vi får väl se. Och grejen är, att får jag jobb så blir jag ju jätteglad! Så antingen får jag jobba eller så får jag trippa neråt europa. (vilket jag anyway kommer göra senare, men då med pengar jag ska spara i höst när jag jobbar.) Har ett utgångsläge där det bara kan bli bra. Tänk, idag var en riktigt bra dag. Fatta vad bra arbetsförmedlingen är.

 

Har dessutom suttit tre komma fem timmar på körskolan och nu har jag klarat fem av de där testerna. Till saken hör att man måste klara det med 63 poäng istället för 52 på körskolan, allt bara för att de i sin tur ska vara säkra på att jag klarar det när jag ska skriva upp. Makes it all more complicated. Man får bara ha sju fel. så dumt, men jag kommer nog kunna vara rätt säker på att jag fixar det om jag blir godkänd på alla prov tre gånger med över 63 poäng. Yeah, I'm gonna kick ases.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0