tropic green

gå och dö. Fy fan vad trött jag är. Och sur. Jag vill ha semester och lugn och ro, jag vill ha ett städat rum och en fast inkomst och ett körkort och nya kläder och sol. Och lugn. Give me some.

Först ska jag bara ha orientering tre timmar varje dag den här veckan med 20 barn och det spöregnar. Det ser inte ut som det ska sluta spöregna. Det betyder att alla barnen och även jag kommer bli jätteblöta och fortsätta vara det tills vi kommer ehm tre senare. Det är ingen god utsikt. Kanske alla blir sjuka efter första dagen så kan vi ses på tordsagen och äta tårta. Men jag tror inte det. På fredag är det teoriprov i västerås. Sen ska jag jobba en helhelg på mitt nuvarande jobb. Det enda nyttiga jag gjorde idag var att smörja dörrar. De har klagat över att det gnisslar i flera veckor, så nu har jag tagit av personalen ett samtalsämne. Synd om dom.

Nej, nu ska jag ut och sätta ut 20 kontroller i en slalombacke och lite bakom slalombacken och lite i skogen flera kilometer bort från slalombacken. Ha det så kul


Kommentarer
Postat av: Malin

Yo babe, synd att du ska vara sur men har lite länkar till dig som jag snackade om förr som kanske kan göra dig glad!

www.snappishproductions.com/blog/ -The greatest lyric in the history of Pop is "Yeah, Yeah, Yeah, Yeah."

www.poptones.co.uk/ -Musik..

www.ewradio.co.uk/ -Almännt skysst..

Vi höres snart,
Kram på de!

2005-08-07 @ 18:54:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0