Come cover me

Jag är så trött, så här trött har jag inte varit på länge. Ett tag nu har jag varit långt borta.. Nästan ett år tillbaka i tiden. Lunar få ta de hårda smällarna, där skriver jag av mig det som inte är till för allmänheten. Egentligen är det väl bara till för mig, jag bara kan inte. Jag har inte kunnat se det överhuvudtaget alls.
Jag hade ett förhållande förra hösten som slutade ganska abrubt i januari i år. Eller aldrig började. Att säga abrubt var väl att ta i. Att det var länge sedan är sant. Att det inte alls var abrubt är nog mer sant, för vi visste det båda två. Jag hoppas att det blev bäst som det blev, inte bara för mig alltså. (eh, det finns nog massor med människor som skulle säga att allt annat vore befängt än att han borde må bättre utan mig. Jag förnekar inte att det var dåligt.) 
Strunt samma då. Nu har jag tänkt på det där ett tag, det är nog färdigt för den här gången. Jag är bara så himla trött. 
Jag kom att tänka på det när jag gick uppför berget i eftermiddags. Samtidigt som jag gick uppför hela berget utan att bli anfådd (hur det nu gick till) tänkte jag på nått som jag glömt nu men som fick in mig på det här spåret.

Var så god, här fick ni lite ärlighet. Annars har det varit en konstig dag här i tyskland, nått ligger i luften och jag skjuter min löneförhandling på framtiden. Bråk?
Jag ska bara hämta harry potter, sen ska jag sova.

Jag är så trött.

Natten skyddar de älskande

Kommentarer
Postat av: Johanna

Hej. Ja ibland kommer hjärnan in på de mest konstiga spår...
Vad gör du i Tyskland//

2005-12-14 @ 22:14:20
Postat av: Angelica

ne om det ändå vore så bra, jag ska nog flytta till luleå och då är det grymt nära till riksgränsen och andra bra ställen ;) Får se om jag flyttar, skulle vara skönt att börja om på ruta ett igen och lägga allt gammalt bakom sig. Snart är det jul och jag antar att du kanske räknar dagarna tills du åker hem. Ta hand om dig, kram kram!

2005-12-15 @ 00:54:56
URL: http://angelicasjodin.blogg.se
Postat av: maja nordström

hej johanna. jag kan hålla med om att hjärnan lätt kommer in på de mest konstiga spår. jag är något så ospännande som au pair, ja i sig är det inget vidare värst hårresande men tyskland är lite kul, ibland! vad gör du själv på min sida?

2005-12-15 @ 09:51:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0