Lowtops

Jag tänkte skriva om lite mode. Jag bor ju i modemetropolen tyskland så. Nej, allvarligt talat så det positiva med att bo här är ju att tyskarna inte köper sånt som är mode i sverige. Som tex Stella McCartney-kläderna, som lowtops på rea, fullt godtagbara freyskopior, de snygga kläderna på hm, som är urblockade i sverige sen länge. Allt finns kvar, okej, inte stella för de skickades ju till New York och London härifrån, men vad gör det om hundra år.
Tyskarna köper det inte, och det syns. Jag köper det inte heller. Hahahaha. Jag har varken lust eller motivation till att köpa MODE enligt tidningar och kändisar. Min stil är min egen. Jag är ingen feminim flicksnärta så to say. Det passar mig heller inte bra.

Det jag tänkte komma till var att det enda jag fastnat för i årets mode är en lång, randig halsduk samt stövlar. Dock vill jag ha ett par snygga, bekväma och inte klumpiga stövlar. Går man efter de kriterierna faller mycket bort. Jeans. Stuprör. Det passar mig bra eftersom jag inte har så höga krav på mig själv. Jag är nämligen inte 175, inte ens nära.

Det jag dock mycket väl kan tänkas unna mig till jul eller i de trakterna är ett par nya lowtops. Antagligen svarta. (Eh, ni vet sådana sneakers som Lindsay Lohan hade på en bild. ) Gråter blod över att mina gamla snart går sönder. Ahhhh fan vad dryg jag är. Låga converse.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0