söndag - Bollywoodtvål

Åh vet du vad jag har hört? Om nån vecka kommer skattebäringen och farbror Göran eller vem som nu har hand om cashen har sagt till mig att jag ska få 3600 kronor tillbaka för att jag tjänar staten så vackert. jag tycker om att äga vägen och skolmat kan faktiskt vara rikigt bra.

Fatta. jag får fan glädjerus. 3600 kronor och det är bra för junilönen är redan slut ( Jag gjorde mig skuldfri, första delen av sommaren tog hårt på den obefintliga ekonomin jag hade) Nåja, juni lönen på 3000 (jobbade bara sex dagar och skattade fullt) tog så gott som slut pga återbetalning av lån. Det kändes så dystert. Och jag har tänkt att jag inte kan slösa pengar på grejer som mp3 spelare och kläder om jag inte får ett jobb i höst. Därför skulle jag få lov att spara resten av pengarna, tänkte jag. Men så kom jag på att 3600 kommer snart. Förresten så kommer jag få jobb i höst. Det måste jag. Ägnade min lördagskväll till att hitta 25 nya jobb jag ska söka. Och åt (grymt god) citronmarängtårta från min student. Och jobbade, jag och E var redigt trötta och hade stupat i soffan med varsin bulle och ett glas mjölk när natten kom för att avlösa oss. Mitt i allt det där skrev jag ihop en ansökan för jobb på Österns pärla i sandviken. Asbra att jobba på kinarestaurang.

 

 


 

 

Tvätta håret med tvål från klockargården i norberg. de tvålarna finns överallt på småbutiker. till exempel idre fjälls sovenirbutik, wij trädgårdar i ockelbo och hantverksbutiker i stockholm. asbra. det finns i alla tänkbara dofter. Vad sägs om bollywood och drömar? den tvålen ska jag köpa för den är cool. nu för tiden ska ju alla ha hollywood svall (citat ebba von sydow) och lockar och grejer, men inget kommer slå lika hårt som bollywood tvål. grejen med de här tvålarna är att man kan tvätta håret med dem och det är bra. För nu, just nu, bor det massa alkisar i ditt hår. Alkohol från ditt schampoo. Okej, det måste inte vara så, men har du schampoo med alkohol (vadå håret måste ju blir RENT, kosta vad det vill.) så flyttar alkisarna in i ditt hår och sliter sönder det. Och massor av kemikalier. Ju mer desto bättre.

Med tex bollywoodtvålen så får du ett naturligt hår som mår prima utan att behöva åka in på torken då och då. Varit med om att frisören sagt att vi måste kapa halva håret? Sure. Jag skulle inte tro att det beror på att du kammar håret med sandpapper? Nej just det.

 

Måste ju promota bollywoodtvålen. Köp den. Den är gul och kostar 45 kronor på stora gatan i Norberg.

 

 


 

 

"När jag var ung, då var jag också sådär vig som du är. Oj oj vad vig jag var då."

 

 


 

 

upp och hoppa.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0