Torsdag - övningsköra med referenser

Så djävla snygga

 


 

 

Jag körde våra nya bil i massa rondeller och väsntersvängar och omkörninhgar och fina parkeringar och så. fan vad bra. mamma tyckte jag var duktig. svär lite åt mig själv för det går så segt. men det är inte mitt fel. det som jag mest tänker på är alla väntetider. Shit the same

 

Så djävla kul att söka jobb. Så djävla kul. Kommit fram till att jag ska ha tre referenser. Borde ha min nuvarande chef också. Så ja. Rättade till meritförteckningen som jag gjorde till svenska c. då var det typ 8 punkter på den. nu är det tre. men det är tre bra. ett samlat betygsdokument och två intyg från jobb. god dammit asbra.

 

För mitt jobb som jag ska söka... Är det bra att jag har läst... Svenska C, Litterär gestaltning, Samhäll B, Historia B. Vilken tur då att det var dom ämnena som jag gillade bäst. Fan vad bra, maja.

 

Fan vad bra.

God dammit good. Och sen vill jag hälsa om jag får till mammapappamormorochminbästakompis för jag är ju så tuff.

 

 


 

 

Jag ska söka jobb. På tre ställen.

Först och främst, på mitt jobb där jag jobbar nu. Älderboende där jag är sommarvikarie. Vore på sätt och vis skönt att få fortsätta jobba där för jag vet hur det går till och känner personalen. först och främst, kanske, jag trivs. Ska bara få fart på fötterna och gå in och prata med Eva-Karin och säga att jag finns tillgänglig. Kommer då eventuellt, möjligtvis få hoppa in nån dag då och då. Nej. vore bättre med ett riktigt jobb, eller iaf ett fast vik några månader. Hon har kommit tillbaka från semestern och sitter på sitt kontor. Go for it baby!

Andra då, på konsum. Lol. jag försökte söka jobb där till sommaren också. Då sa dom att det var fullt och att förresten, hur gammal är du? (antagligen pga att min mamma handlat där always and ever och de sett mig sen jag var liten. Väldigt liten. Hon trodde därmed knappt på att jag var 19.) Nu har jag anyway fått höra att det kanske blir nån ledig plats och nästa vecka kommer hon som har hand om det där tillbaka. Prata med Eva nummer två. Se om hon dissar mig en gång till.

Nummer tre då. Ett meget intressant jobb i Linköping. Får jag det blir jag.. Ja jag vet inte. Vore jätteroligt. Ska försöka mig på att skriva en bra ansökan. Ungdomsombud. Sysselsättningsgrad 100%. Anställningstid 2005-09-01-2005-12-31 (med möjlighet till begränsad förlängning) Meget intressant ja.

Därav referenser. Nu måste jag ringa och pryla och se till att jag kan skriva ett vettigt CV. Vettigt CV.

Referens 1: Petter Marklund fd Matte/fysiklärare. Känner mig och mitt relativt bra. Vet vad jag gjort och inte gjort och han vet varför. Ringde honom för runt en timme sedan och han ställde gärna upp, enligt honom själv. Jag vet inte om nån kommer ringa honom och jag antar att jag inte kommer få veta vad han säger heller, vilket skulle vara intressant. Man kan inte få allt, nej nej.

Referens 2: Semester, jobbar? Vart är du? Vet inte. Berith Larsson, kännt mig sedan jag var åtta, genom orienteringsklubben. Även varit handledare för de solskolor jag genomförst som förhoppningsvis är något sånär meriterande. Skall även kontaktas för årets solskola. Vet inte vilken roll jag har i det hela, men vore bra. Jobb för 8-13 augusti isf. då är det tre veckor innan den ovissa framtiden början.

 

You'll see, I'll make this out.

 

 


 

 

Idag är det den dagen då jag kanske, eventuellt ska få övningsköra med våran nästan nya bil. Åka till Karlfedt-gården med mamma och pappa på deras semester och min lediga dag, allt för att fika. Fika. Jag som inte äter kakor, sedan i förrgår, då jag panikletade rån på jobbet. Asgoda. Asbra jobb. Dricka kaffe och höra inte så speciellt intressanta saker. Men börjar få ordning på det där nu. Dvs1: träna, ringa, mejla och prata med personer som ska få hjälpa mig en smula att styra upp framtidsgrejer. Dvs2:den framtid som börjar om två veckor när jag inte har något jobb längre, ja just precis.

En fundering. Jag tycker inte att jag ser ut som jag i mitt hår längre. Iofs nyklippt lugg som är bättre på länge ( ända sedan jag klippte den rak i februari) Men va fan det här håller på att omvandlas till långt hår. Långt hår på riktigt, som går ner på halva ryggen. Det var ungefär 6 år sedan som jag hade så långt hår. Klippte mig kort, riktigt kort i åttan och sen dess har det varit ungefär så. Långt hår har lekisbarn, hippies och brats. Kan inte riktigt relatera till något av dem. Som tur var ingår det i min framtidsplan att klippa mig. Kort ja. Bara det att tiden går så fort. Blev chockad när jag insåg att jag bara ska jobba två veckor till. Dvs3: det är bara två veckor till 7 augusti. Och, sen, snart höst. Måste införskaffa vantar, mössa och kappa och resonerliga skor. Det ska ju tamefan bli vinter. Kanske ett jobb med månadslön också. Nice as, Starfighter. Nåja. Får se vad för slags starfight jag kommer utkämpa.

Uppslag, someone new?


Kommentarer
Postat av: The man who?

Go Maja! Hoppas du får jobbet nu då! När kör du upp? Peace

2005-07-22 @ 15:41:43
URL: http://jonashelmersson.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0