Being a good girl

Hade jag vetat att jag skulle bli så glad av att höra "I vill survive" i en idrottshall med massa svettiga tyskar som springer runt i ring, så hade jag gjort det tidigare.
Eh. Men det visste jag ju inte. Så det kunde jag inte.
Men det var skitkul. Es hat echt spass gemacht.

Sen blev jag trött och det blev tråkigt, springa runt i en sal, hallå verketgympan nummer två, med 5 ggr så mycket folk och en mycket fräschare sal. (borta var de rosa och gröna väggarna och istället en vägg helt i glass, resten i trä och en fräsch läktare.)
Men efter en kort tids analys berodde all min trötthet på den värdelösa tyska musiken.

"When I was younger, so much younger than today, I never needed anybody, helpless anyway"


Beatles! Så otroligt bra de kan vara! Med ens blev det fart på mig och jag hängde med på hela passet fast jag hade tänkt skolka. Men jag ska nog ändå våga prova latinosteps eller nått annat. Det var kanske 200 pers på det här passet. Men ändå skönt att vara en i mångden.

Kickboxning, någon?

Nåväl, jag klagar inte när stretchinglåten var bonnie tylor och "total eclipse of my heart"
Även jag har vrålat till min spegelbild "I really need you tonight", om det nu är någon annan som gjort det. Det var hur som helst en bra start för skoldagen och igenom den tog jag mig. Beeing a good girl.



Kommentarer
Postat av: Josefin

Ja, alltså jag lyssnar på Lisa nu. Verkligen skillnad på låtarna, känns det som. Ska lyssna lite mer innan jag säger om det är bra eller inte tror jag, det mesta inser man ju inte förrän om ett tag att man faktiskt gillar. Men ja, winnerbäck är helt okej. Var på han i somras, det var skoj faktiskt! Var in på rosie thomas och hämtade lite låtar nu också, ska lyssna strax, efter lisa. Kanske inte strax då, men ja. Senare, haha.

Alltså jag tycker du tänkte väldigt smart med fysiken och det. Skitbra ju. Jag kommer nog få göra något liknande, kommer nog få specialutformat program eller vad det heter.. Men ja, jag vet faktiskt inte riktigt vad det är för snitt på miljöingenjör. Har av någon anledning fått för mig att det var någonting på 16, men jag tror inte det stämmer. Men det borde nog gå. Mina betyg jag redan fått, särskilt dom från ettan, är helt okej så ja. Nåt kommer jag in på!
Hur gjorde du för att flytta till Tyskland? (okej, frågan låter helt sjuk, men jag är allvarlig, haha) Jag har funderingar på att göra något liknande faktiskt. Det skulle vara rätt skönt att bara byta ut allt, liksom. Har funderat på att åka till italien också och lära mig italienska, men ja. Det visar sig vad som händer. Hur länge har du tänkt stanna i Tyskland?

2005-11-08 @ 21:49:52
URL: http://jowse.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0