Fagersta

Haha, jag tänkte blogga natt om Fagersta, men vad fan var det? Jag kommer bara ihag slutsatsen av det hela och det är att jag inte gillar Fagersta, att jag inte bryr mig om nan fran fagersta läser det här för jag har aldrig tex ljugit och sagt att jag gillar fagersta. Däremot har jag gatt i gymnasiet dar ett ar, men jag stod bara ut ett halvar. Tur för mig att det var varen jag fyllde 17 [ ;) ], tur att jag ända gillade min klasskompisar och tur att kommunal strejkade sa vi var lediga fran skolan. TUR att jag bytte skola sen. Tur att jag började pa forsmark och lärde känna massa snälla roliga personer.

Nu kom jag pa hur inlägget skulle börja. För jag har tagit studenten, och den kvällen är den enda som jag varit ute i fagersta (eh nu ljuger jag, jag har nog varit där fler günger när jag tänker efter... fan da. ) Men vi var där iaf, när vi tog studenten. Jag, Malin, Emma, Linda, Björn, Robin, Uffe och Biffen. Det var ju värsta sentimentala kvällen och vi stod och sjöng studentsüngen och när alla vännerna gatt hem... Det var roligt att tva personer som jag att i samma klass som förr kom fram och presenterade sig för mina polers (som sa klart är mycket häftigare än alla fran tex fagersta... vad annars.) De presenterade sig saom att ha gatt i samma klass som mig, och vad sa jag da?
"Jaha, ja det kanske vi gjorde!"

Det var kul men vi var alla trötta. Jag hade själv sovit en timme natten innan som var Balen. Tralalala. En studentpresent till mig fran mina föräldrar var att vi bara kunde ringa sa skulle de komma och hämta oss. Alla atta. Tva bilar. Mitt i natten. Da sover de egentligen. Det ni. 

Jag tror nog aldrig jag ska aka till fagersta igen är denna slutsats av detta inlägg.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0