Giraffen pratar med mig i mitt öra

Och hur kan man få brev om internetkoden utan att hänvisa till hemsidan? Korkat korkat men tur att jag är så smart att jag antar att det är banknamnet.se


Status: WIHO. Min ekonomiska situation var inte så djävla kass som jag trott. Puss&kram banken detta kan bli något... Som tål att tänkas på. Skönt att det inte var typ 92 öre utan snarare ja. Stabilt skulle jag kalla läget. Stabil är jag. Stabilt är detta. Helst vill jag förtränga mitt begär. Men. Men. Men. (det är ju snart jul...)

Men jag skäms.

Jag borde vara nöjd.

Jag borde förtränga detta och sticka och träna. Jag kommer ändå aldrig bli helsnygg så skitsamma. Varför ens försöka?

Helsnygg? Dvs. Hmm. Helsnygg är för mig helmatchad. För det krävs det två par nya skor, tre par nya jeans minst. Minst. Och det känns inte aktuellt. Nån som kan ringa frisör? Nån som kan köpa en jättebra ögonsalva till mig? Någon som kan sy i en ny dragkedja och omvandla de svarta levisjeansen till mindre bootcut? Nån som kan fixa allt detta? Någon som kan visa mig hur man stickar för jag kan egentligen men har glömt bort. Mest problem är att jag inte vet hur man byter färg så jag kan sticka en randig, smal halsduk. Nån som bara kan vraa borta över helgen och sen komma tillbaka till mig....?

Dvs. Jag borde vara nöjd. Jag har inte det där men om det är det enda som saknas mig så borde jag vara nöjd?

Flodröda minnen. Kom tillbaka till mig.

Jag minns varför jag föll för dig, varför jag alltid föll för dig. Radion spelar aldrig våran sång. Och jag, jag saknar våran sång.


 

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback