green day och student

Green day - walking alone. Jag lyssnade på den för nått tag sen och blev lite förvånad över soundet. Det låter mjukare och rundare.

"Sometimes I feel like I'm walking alone."

Jahapp. Dom har munspel i låten. Det känns... otippat.

Annars så är green day bra när det kommer till låtar som "basket case", "time of your life" och så. Jonas och jakob spelade time of your life på studenten 2004. så där,
"I hope you hade the time of your life"

jag har tänkt på det där, och täkt igen. Hum. Forsmark, närmare hatkärlek kan man inte komma. Time of my life, nepp det hoppas jag inte, men låten passar ändå. Dock, jag ångrar inte att jag gick kvar på forsmark. När tvekade jag? aldrig första hösten, som många gör, men på våren i tvåan. Hu, hade nån sagt ja du får, då hade jag bytt skola, igen. Jag ringde till mamma och sa att jag nog ville prova att gå på IB i karlstad istället, och mamma sa att det inte var bra att byta gymnasieskola för tredje gången eller vad det blir. egentligen hade det inte med forsmark att göra att jag ville byta. jag var bara så nere, så borta, jag ville ha nått nytt. Sen tog jag fel nya och sen var jag förlorad och till slut så fick jag en jättebra vår nu i våras.
på studenten 2005 spelades "När alla vännerna gått hem" av jonas och vigge. då grät massor.

jag grät inte förens vi stod inne i trädgårdssalongen och petter skrev i min studentmössa. det gick inte in i mitt huvud. nu ligger studentmössan i min garderob där hemma, allt det andra har jag i mitt hjärta.

och hjärta rimar på smärta, vet ni det?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0