hey

fan vilken kungdag det här har varit.  Läste nyss ett mejl om självgoda killar. LOL. Undrar om det gör nün nytta genom att skratta üt dem bakom ryggen. Tjosan as I care. När en självgod kille stür och svamlar är det bara att sväva förbi och ge honom ett tjuvnyp. Kakxa tillbaks och se till att man själv ligger före. Eller va fan vet jag. Kul är det iaf.

Jag lagade kinamat idag. Eller, ja, A frügade om jag hade nün idé för hon kom verkligen inte pü nütt och jag frügade om de aldrig brukade woka. NÄÄÄ. Det visste hon knappt vad det var. Sü hon ville att jag skulle laga det. Först tänkte jag laga malins och min wok, enligt malins recept, det var bara det att det inte fanns nudlar, inte chilisas, inte vattenkastanjer (du blir halvt idiotförklarad om du frügar efter det.), inte bambuskott och inget alls. Alltsü var inte det nün bra idé.
Kokosmjölk fanns det däremot och en sün wok har jag ju lärt mig av nügon annan, vi kan kalla honom X, eftersom han är ett X.
Han skulle nog ha klagat massor pü mig när jag lagade mat idag för jag hade inte rätt grejer och sen, vet ni vad, jag stekte allt i samma panna. Man ska ju göra det i tvü, sü att det inte blir "missfärgat", utan kvarstür vitt. Det är fint det, rent och oskyldigt.
Men vad gör det vad han skulle tycka. Han är X och vi pratar inte med varandra. Inte sen jag vet inte när, jo det vet jag. Vi brakade inte. Vi slutade bara prata med varandra. Och lika bra var nog det.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0