nattsludder

hahaha jag borde verkligen sova men det gör jag inte. Jag sitter i ett helt vitt rum och lyssnar på Jumper. Verkar vara en period för mig nu, att vilja lyssna på en låt nu och då.
tip top jumper:
1. solen går upp även idag
2. välkommen hit
3. miljonär
4. i vårat kvarter

det är nice det. inte brännt sönder några kablar idag. vart ute och gått, druckit kaffe, funderat på tyska texter, snackat crazy med tyska barn, lyssnat på musik. så här på kvällskvisten så kan jag tipsa om ett band som heter "Caj Carlsson och världens bästa band". Ni hör ju själva att det låter skoj. Jag tankade det i våras av jonas och det är alltid lika roligt när en låt av dem dyker upp på playlisten.
annars har jag träsmak som tusan i rumpan, tror den går sönder snart. (jag sitter på en trettio cm hög barnstol som är gul och röd) och tänker att jag borde sova snart. men inte en internetnörd som jag. Kan ju tom laga internet själv. koppla kablar. lyllos mig som har tre olika, men alla snygga, tp-kablar. lyx.

jag.. har.. äntligen.. mejlat.. tyskarna..
jag.. ska.. träna.. imorgon..
jag.. min.. bror.. och malin.. har.. startat.. en.. oc-klubb.. (går ut på att jag och malin ska få se de senaste avsnitten av oc. jag kallar det helst en liten trevlig, oskyldig bokklubb.)

Boken min bror tipsade om är; "Den store Gatsby", har jämförts med OC, men dock historiskt skriven. ska kanske läsa den på engelska. nu ska jag nog gå upp och läsa "Tyst! du är död." och somna. so sweet.

Kommentarer
Postat av: as

ja de kan nog stämma bra den sista punkten. att man är aldrig tillräckligt modig.

2005-11-16 @ 13:23:27
Postat av: maja

skulle du kunna lösa dina problem om du var lite mer modig? Vad har du att förlora? jag skickar en stor dos med mod. Delad glädje är dubbel glädje. Ta åt er alla som vill. (jag med. var modig nu maja!)

2005-11-16 @ 14:22:23
Postat av: as

väldigt bra sagt. men vadå är de mod om jag sätter mig på ett tåg bort ifrån allt här. kallas de inte fegt att inte klara att stanna kvar?

2005-11-16 @ 15:57:58
Postat av: maja

dubbelt, väldigt dubbelt. En del problem måste man läsa genom att stanna kvar och så att säga se dem i vitögat. men har man tex byggt upp sitt liv efter saker som egentligen inte är viktigt för sig själv - där är det modigt att våga inse det och ändra på allt. In the end it's your life you gonna live.
Men vem är jag att sitta och säga så där. jag borde göra så själv också. man blir lite bättre på det för var gång man lyckas (vågar.)

Vart är allt det här?

2005-11-16 @ 16:04:19
Postat av: as

allt de här är i imperiet, ultimatumet trollhättan. känd för saab, sveriges godaste kebab sås, film och cellskräcks känslan.

2005-11-16 @ 16:33:27
Postat av: maja

hmm. jag känner igen trollhättan och det kopplar jag enbart som att jag läst en blogg därifrån. bloggar du? det är lite som världens ände för mig men vad jämför jag med då.. allt är väl relativt antar jag..

2005-11-16 @ 16:58:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0