Rapport

Annars kommer Hanna om två timmar och jag har lyssnat på Sophie Zelmani ihopkurad på olika platser. Precis en sådan dag har det varit.

min mp3 har ramlat i golvet för minst tredje gången men jag tycker mycket om den mycket ändå. Fan vad bra finlandssvenskan läser. Harry alltså. Undrar vem det är. Lilla söta rara Potter. Snart kommer en ny film.
Snart har jag läst klart Idioten, 40 sidor kvar.

Kommentarer
Postat av: LillaSysteryster

Det är ju Katja, Katja Elisabeth Holm.
Det är härligt, jag har inte fått höra henne och jag kom hem vid nio. Var tog mitt liv vägen? Jag ska gå och lägga mig.

2005-11-09 @ 21:40:20
URL: http://autotroll.blogg.se
Postat av: Josefin

Nej men man får såna ryck ibland, lyssnar jättemycket på någon, men sen slutar man bara sådär och det blir aldrig samma sak, liksom... Men ja, Sophie Zelmani.. Hon är så bra, hoppas du lyckas få en seriösare bild av henne ;P

Ja men precis. Håller med helt! Pratade med min fysiklärare senast idag, faktiskt. Hon sa att hon vet ju att jag skulle kunna ha mvg, men att det inte går just nu. Och att hon tyckte jag kunde fixa G i alla fall. Det borde jag ju klara, har bara ett prov jag inte gjort.. Min kemilärare sa förresten samma sak idag, och där har jag också bara ett prov jag inte gjort. Men jag har ingen aning om när jag ska orka göra något av dom.
Vad jag fastnat i? Jag vet inte. Min egen värld? Nej, jag vet faktiskt inte vad det är. Jag är bara helt.. Slut. Ingenting fungerar riktigt som det ska..

Shit! Det lät verkligen som att det var meningen att du skulle åka till Tyskland! Allting var ju bara så.. uppgjort liksom. (Jag tror verkligen på ödet, allt som händer har en mening, liksom..)
Och det låter skitbra att du vet vad du vill göra sen, man blir nästan lite avundsjuk ju. Jag velar mellan allt möjligt, fast det har jag iofs gjort hela mitt liv. Men ja. Det blir nog bra tillslut (?)

2005-11-10 @ 16:50:42
URL: http://jowse.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0