Tralalalalalala

Jag cyklar där helt i lugn och ro och plötsligt sü är det sü stickigt regn. Fan dü. Varför har jag inte mina glasögon pü mig, tänker jag? Sen tänker jag, varför tänkte jag sü där, jag har ju inte glasögon.

1. DET SNÖAR (stickigt regn = snö. Jag kopplade det tillslut men det tog flera minuter. Eller sekunder, men länge var det.)

2. Glasögon? Skidbrillor var det ju. Min hjärna är smartare än jag. Att cykla med snö emot sig püminner rättsü mycket om att üka skidor. Och man vill inte üka skidor när det snöar utan glasögon, alltsü; vart är glasögonen.


Och sü kommer jag in mot stan, det gür fort och det snöar och allt julpyntet är uppe. Det är verkligen första advent snart nu, och tusan vad fint det var pü kvällen här med massor, massor med ljus. (okej malin, jag tycker det är fint, men inte ett hus som ser ut som ett ljus. Inte ännu.)


Det snöar, det snöar, jag kollar ut genom fönstret och jag ser att det snöar. Här tänker jag inte sitta längre. Ska bara kolla upp lite slampoetry som är imorgon kväll som jag sü klart ska gü pü, sen ska jag ut i snön.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0