tyska babes

„Ladies es gibt’s keine Chanse, es ist dieses oder keine, die Eine, die Eine, die Eine oder Keine.“ (kort översatt: Inte ens chans, den enda eller ingen…)
Tysk populärmusik, lyssnade igenom den där låten förut, om och om igen. Liten småsöt tysk poprap med gubbar som blivit populära. (Hmm, känner vi igen fenomenet. Lite som att idoljuryn skulle starta ett eget band. Det känns inte ens otänkbart. Det är ju oldies i branschen vi pratar om.. ps. hade jag bott i sverige samt varit en sådan som röstat i idol hade jag röstat på Jens. Ds. Ps2. Heja jens.ds.) Så ja, jag hoppas att die Firma som gjort Die Eine blir en flopp, gillar inte sådana typer. Men det är en söt låt. Desirée gav mig den och frågade spänt om jag förstod hur fin låt det var. Desirée som är en typisk tyska tror jag men jag hoppas inte det. Hennes pappa har en egen glasögonaffär och hon har dålig smak. Vart gick det fel, varför skriker hon ät sin hund högre än jag hört nån skrika förut, varför tror hon att hon är så himla häftig, varför är hon alltid överlägsen mot mig och aldrig trevlig på riktigt, hallå, fattar hon inte att jag har djävligt mycket att komma med bara hon skulle vara det minsta intresserad av att vilja lära känna mig. Nej. Och nu har det gått så pass långt att jag sett så många tråkiga och tråkiga sidor av henne att jag inte vill lära känna henne längre. Jag har försökt vara snäll, erbjudande, förstående, uppoffrande, lydig, osynlig men inget funkar. Jag tycker inte att hon är tillräckligt häftig. To bad Desirée för jag har sett mycket häftigare människor än dig. Men show me something. Jag kommer snart publicera en artikel i din skoltidning, den kan du läsa, fast den kommer inte handla om dig, så då kanske det inte är intressant.


Nej då jag menade inte att vara så oartig. Det är sjyst av henne att ta med mig ut ibland. Det är ju värsta tjänsten emot mig, synd att du inte vill ha nått tillbaka, jag har inget som är tillräckligt bra att erbjuda. Nej jag har ju ingen sötsliskig poprap på tyska. TYVÄRR.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback