upprörd och trött.

läste på en annan blogg att han ville att pepparspray skulle vara lagligt. jaha. här i tyskland får jag alltid med mig pepparspray om jag ska ut på kvällen.
när jag blir frisk och ska bort till neuenheimer feld om kvällarna så ska jag absolut ha det med mig. dels så skrer det rån och våldtäkter där på alla de små cykelstigarna och sen finns det ju tigrar i skogen också.
tanke 1. hjälper pepparspray mot tigrar?
tanke 2. fy fan vad tigrarna måste frysa här i svinkalla tyskland, dom måste ju jämföra med sitt hemland indien eller vad det kan vara. nej just ja, de har nog inte fått vara där.

neuenheimer feld = gäststudenska = sport = massor sport = skitbra = cykla i natten = mer sport = pepparspray


kom att tänka på en annan grej också som får mig spyfärdig. var på en ny secon hand butik här. en tjock tant som hade den i sin våning, och jag har aldrig sett så många pälsar i hela mitt liv. jag gick omkring där och strök på de stackars djuren (jag har totalt svängt i frågan och päls. något vidrage finns inte. genom att bära päls visar man sitt ställningstagade i förhållande till djuren) jag frågade vad alla pälsarna var för djur och sen tyckte jag så hjärtskärtande synd om dem. pälsen var så mjuk och blänkande och fin och jag höll på att spy på tanten som hade allt det där i sin butik. jag sa att jag inte gillade pälsjackor och gick sen därifrån efter att ha fått lov att lyssna på hennes prat om att det var det bästa och att man inte blev sjuk. jag vela säga att det var skitsnack och att man kan lika gärna ha en vindtät täckjacka, typ skidjacka men jag gjorde det inte. jag ångrar mig nästan. tjocka tant. stackars de fina, fina, fina djuren. Rävarna och alla de andra fina, blanka, mjuka. och stackars tigrarna. jag vill sparya pepparspray på det där djävla zoo:et som är så kallhjärtade och tvingar tigrarna att vara utomhus fast det regnar och är kallt. vad fan tänker de med.

Kommentarer
Postat av: GH

Halloj, finns den där affären kvar? Var ligger den?

2006-09-07 @ 15:26:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0