datanörden

datatrubbel i en tysk djävla stad. jag har formaterat min c partition eftersom all musik jag äger ligger på dator, men på d partitionen. jag är stolt och jag har lärt mig massor om datorer. efter att dag efter dag ha fått kommentarer om hur proffsig jag såg ut med digitalkamera, laptop, headset och så vidare så har jag äntligen lärt mig massor om datorer också. dataorer är så bra. jag, den nörd jag är, har två. mp3 spelaren är det bästa köpet ihop med helena (som min laptop nydöpt heter, efter mig så klart.)

Killarna på databutiken är fenomenala. har säkert hjälpt mig fem timmar allt som allt. gud, det är pinsamt, kön är ut på gatan när jag är där, men det är det iofs annars med. dom jobbar nog för söligt. jag har kommit fram till att de ska få en dalahäst. igår fick de belgisk choklad (från lidl) och när jag gick igår, efter kanske två timmar så sa han att jag gärna fick komma tillbaka. kändes ganska konstigt. de har också halvt om halvt sagt att jag borde jobba där. jag undrar varför, för jag kan inte så mycket.
i övrigt planerar jag att ge dom lite svensk musik, skulle kännas gött om man kom in till lite kent, lite sahara hotnights, elin sigvardsson och bad cash quarter istället för den eviga avril lavigne. de spelar henne jämt, jag vet, jag lovar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0