Lala min dag idag

orkar inte göra något annat än att inte göra nått. jag har huvudvärk och ont i halsen och det jag tänker på är att det gör ont i ögonen när de är öppna. lalala. detta medförde att jag provade ett par byxor ytterst noggrant, tror att jag nästan somnade i provhyttan, så mysigt.

jag gick och tänkte på nått när jag gick i stan som jag skulle blogga, det var nått ganska bra som jag hade tänkt på men nu kommer jag inte ihåg det.

hur som helst så råkade jag gå ända upp till slutet av gågatan (som är längst i europa eller nått) när jag insåg exakt det här:
"Nu orkar jag inte mer. Jag orkar inte ett steg till"
jag fick tvinga mig själv att vända och intala mig själv att varje steg tog mig närmare min cykel. det gick faktiskt väldigt fort eftersom jag tog den där pausen i provhytten.

jag halsov framför öppna brasan och nu vill jag prata med min familj innan de åker till danmark, hallå, vart är ni? jag ville också höra sommarens sista smak av lasse lindh och den spelar de exakt nu på p3 star.

nåja, sammanlagt mår jag bra och 12 dagar får jag besök av Hanna. Det är för bra för att vara sant. Mest nog för att jag inte fattar att lite sverige kommer till mig. Sen kommer pappa och sen åker jag hem och åker skidor och sitter i våran köksoffa hemma. det ser jag framemot. Tralalala!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0