Linda skugge

I natt drömde jag att jag träffade linda skugge. Det var nån slags rådgivningsbyrå och hon fanns egentligen inte med på min lista, men hon bestämde att jag kunde få prata med henne ändå. Hon kramade om halva mig och såg ut ungefär som hon gör på den här bilden. Hon var ganska ljus och hade gröna kläder på sig. Hon var väldigt snäll och mjuk, iofs så är det mer en känsla, eftersom jag inte kommer ihåg direkt vad hon sa. Jag kommer ihåg att jag tänkte i drömmen, att ja, hon är faktiskt snäll, inte alls spetsig och hård. Hon var väldigt gullig och snäll. En gång skrev hon i bloggen nått i stil med: ”Tänk att det behövdes en blogg för att folk skulle förstå att jag egentligen är snäll.” jag läser ju hennes blogg, men jag bryr mig inte så mycket om att tycka hon är snäll eller dum, men i drömmen tänkte jag att ja, det stämmer faktiskt. Linda är jättegullig.

Vad hon skulle rådgiva mig om kommer jag inte ihåg. Det var australienska surfare där också. Linda hade ingen lucka, ni vet som på posten, det hade de andra. Hon hade fått ett rangligt trädbord lite vid sidan om, och var den enda som var ledig när jag kom det. Det var btw ett väldigt krångligt kösystem.

En lapp för att komma in, sen drog man en till lapp. På baksidan där valde man viljan ruta man ville skrapa och då fick man upp ett nummer. Sen fick man vänta till just det numret kom upp. Jag fick ett och alla var på 17 eller 8 eller nått annat som passerat ett för länge sen. Nåja, jag fick ju prata med Linda.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0