nordic music awards 2

okej nu vet jag bättre. kent blev bästa nordiska grupp, coldplay bästa internationella, mew årets genombrott, gwen stefani bästa kvinnliga artist. Det var bra. sen kan ju amy diamond slängfa sig i väggen med sitt pris som bästa nordiska hit och daniel lindström som bästa svenska artist vet mycket väl att han inte är det. det måste han veta. det finns djävligt många som är bättre än honom och det vet han själv. han borde veta att han inte ens är bra. han är ingen artist, han är en produkt. nu ska jag gå och sörja genom att hänga tvätt, dammsuga, sy och laga och skura golv. vem är det egentligen som bestämmer över de där priserna? Vad räknas? gud vad jag skäms för att daniel lindström skulle vara sveriges bästa artist. BLÄ.

Kommentarer
Postat av: maria

hahaha ja han vet säkert själv att han inte är sveriges bästa artist! haha. men det måste han ju faktiskt veta. om han har någon liten självinsikt!

2005-10-30 @ 18:08:26
URL: http://thelostfeeling.blogspot.com
Postat av: Helena

Måste bara få inflika med lite fakta om NMA och bakgrunden till priset "Bästa svenska artist". De 5 nomineringarna baserade sig på skivförsäljning, och att Daniel sedan vann berodde på att flest personer sms:at och röstat på honom.
Hans skiva tillhör alltså de 5 mest sålda i landet, och flest människor ville se honom som vinnare. Svårare än så är det inte. :)
Sen är det såklart fritt fram att ha vilka åsikter man vill om Daniel. Men uppenbarligen går han hem hos ganska många.

2005-11-12 @ 09:54:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0