saker jag gillar idag

jag hade egentligen tänkt blogga om saker jag uppskattat idag. som kamomillte. som rostbröd. som kaffe på trappan i t-shirt och höstens sista nyponros som jag tittade på. jag tittart på den varje dag. sommarns sista ros, kvar i oktober. det blir poetiskt.

idag har jag också uppskattat lite bland mina kläder, gråtit en låtsastår över den trasiga sömmen i dieseljeansen och konstaterat att jeansmaja är halvdöd. för tillfället äger jag fifty fifty med vanliga byxor och sen jeans. förut har det varit bara bara jeans och jag kände mig som en odödlig jeanstjej.
nu har ett par chinos, ett par svarta tighta bomullspants och ett par randiga gubbbyxor tagit plats. nu ljög jag för jag har fler jeans än tre. jag har... pam pam, humla sumla dumla rumla öh nu kommer jag inte på, men det är sex par. varav tåv jag inte använder och ett par som är paj. då bleve det tre tre ändå.

jag gillar mejlen jag får, skype och den tyska hösten. tjosan. nu ska jag dricka kamomillte och äta rostbröd och tomater. det är helt okej det.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0