utan dig. och dig. och dig.

hahahahahahaha. nu lyssnar jag på "girls just wanna have fun" och det känns djävligt konstigt att inte malin, hanna, linda, emma eller penny är här. de borde vara det. jag borde inte sitta själv i tyskland och ha bestämt mig för att göra det. hey girls, jag gör det här för er. hanna, jag vet att du skulle vara stolt över mig. öhm, lite iaf. emma med. malin svarar inte på skype. fan, svara då. jag behöver fråga dig vilka skor jag ska ta. får jag stoppa in pressvecksbyxorna i strumporna? kan jag ta min converse till? ("klart du får maja. det blir jättesnyggt." undrar om hon skulle ha sagt så? vi låtsas det, hör du det malin, nu är det ditt fel om ingen pratar med mig.)
frisken skulle kanske också vara stolt över mig. (nej, nu måste jag byta låta, lars winnerbäck och pacemaker är ingen partylåt! så där ja, Mr brightside med the killes. nu kanske till och med uffe skulle vara stolt över mig. det var han igår iaf.) ey, martin frisk, nu ska jag gå ut och träffa folk (fall de pratar med mig så att säga. nu gör jag det här lite för din skull också.)

nej, vad fånig jag är. jag gör det faktiskt för min skull mest av allt. jag börjar faktiskt tycka att det ska bli kul. nu vet jag vad jag ska ha för byxor och skor, men ska jag ha den svarta sidentoppen? ja, det ska du maja. det var orginalplanen. kom igen nu. okej. halsband? ja men visst, bling bling. vilket då? det långa med pärlor eller nytappningen med kronan och hjärtberlocken? Tål att tänkas på. Hum. det blir nog det sistnämnda. jag är trött på det andra, der är så tungt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0