First night in DEUTSCHLAND

ja, vad ska man säga? Hade massor i huvudet pü vägen hit men nu är det helt tomt. kan det bero pü det kassa tangentbordet pü detta café?

I natt sov jag tolv timmar, och det behövdes. jag somnade tio. min värdmamma la sig ´halv fyra. hennes födelsedagsfest igür var trevlig men jag var dödstrött. deras hus är tre vüningar och gult. själv är jag genom svettig efter en promenadtur ner pü staden. jag tog vägen med die poetische weg och det var en uppförsbacke värre än slalombacken i norberg. det fanns räcke fastnitat i muren som stöd. ja vad säger man. det finns nügot som kallas powerwalk och sü finns det detta.

alla som var med pü resan till heidelberg frün forsmark vet ju vart poetishe strasse ligger.pü vägen dit gick man förbi fina, stora hus. mitt nuvarande hem är granne med dessa. jag skulle inte säga att det ligger pü vägen upp till poetische strasse men ändock "granne" med pü vägen. Stora gatan och husen pü den i saltsjobaden kan glömmas, inget mot detta!


Igür hade jag bara sett en flygplats och ett neoninternetcafe. men i heidelberg är det fint. otroligt fint. det kan nog bara göras rätta av bilder. kanske.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0