friends?

Igår träffade jag svenskar från norrland som pluggar här. Star coffee stänger åtta och då är det massor med kakor och mackor över har jag lärt mig... Drog en chansning och ja, jag fick kakor av killen som jobbade igår. Han är lite lik en bufflig hockeyspelare fast en sån som ser snäll ut.
Svenskarna bodde på plöck, gatan där de inhyser de flesta utbytesstudenter och det var trevligt. Dom var skysta mot mig men antagligen fem-sex år äldre än mig ( fy vad jag hänger upp mig på det där..) Hur som helst kom vi fram till att vi helt givet måste gå på Looptroop när de kommer hit (november) och jag sa också att min familj har bilar och de har körkort = vi åker på oasis eller coldplay eller båda. Cecilia var på.. För mig står också en tripp till Ikea Mannheim på önskelistan (där äter man svenska köttbullar.. hahahhahahaha.)

Barnens förra barnflicka heter Desiree och är arton år. Hon pluggar sisyta året på tyska gymnasiet (som man går i åtta år) och tar därmed appitur (studenten) till våren. Hon bor snett mittemot bakom, ungefär och familjen har en schäfer.. Jag missade henne precis igår men hur som helst, jag tänklte presentera henne här för hon har lovat att hon ska visa mig lite i stan och vill gå ut och jogga med mig. Det som en deal.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0