hur går det med träningen?

Ladda kamerabtterierna och ta nya kort. Mumma. Borde fota min promenadstig (ja, promenadstig som i något jag brukar göra. Femte gången är väl en vana?) Börjar med åtminstone en kvart uppför, och sen är det upp till dig själv vart du vill gå. Obere philosopischen weg, heilige berg, philosopischen weg eller någon annanstans. Wunderschön.

Man kommer tillräckligt högt upp för (hur högt?) att se hela staden, går du lite till ser du till Frankrike och Schwarzwald och diverse småstäder runt omkring.. (som uffe sa när jag talade om att jag skulle bo i heidelberg ett år; ”du fastnade verkligen för den där lilla byn” (note, vi var i heidelberg på skolresa med forsmark i mars 2003.) I denna lilla by bor åtminstone 200 000 människor, här ligger tyskland äldsta universitet och närmsta stad är ungefär i storlek med Göteborg. Men inte är det tysklands näst största stad för det. Nej nej. Så ligger det till i den här lilla byn.)

SÅ FRÅGA GÄRNA HUR DET GÅR MED TRÄNINGEN. När min fem år gamla joggingskor inte pallar längre eller om det är jag som ger upp först. Hittills har det blivit ungefär 2 timmars långa promenader varje dag. Lyxigt som tusan tycker jag, men jag har ju tid. Samtidigt så ser jag massor utav staden och träffar en del intressanta människor. Förhoppningsvis fler och mer, och kanske nån jag till och med kan lära känna. Oj, vilka krav.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0