Nya vanor


Här i tyskland har jag lagt mig till med en del nya vanor.

1. Jag har börjat borsta tänder ordenligt. Det finns nämligen ett litet timglas vid varje handfat som visar hur länge man ska borts tänderna. Det är jättelänge, men det visste väl alla. Ungefär fem minuter och det gör jag varje dag nu.
2. Jag dricker te minst tre gånger om dagen. Det är rofullt och smakar bra.
3. Jag säger puss och hej, god natt världen varje kväll. Aha, hur låter det då. Stående på min säng, hängandes ut ur mitt vindsfönster. Ungefär som, Hej, världen, du har inte gjort mig nått ont idag. Det är inte ditt fel, utan.... Då blir det lättare att hantera för mig. Makes me feel better and give me a good nightsleep.
4. Sedan igår (okej ingen vana) Dagens plus och minuslista. Idag blir iskall espresso på minussidan för den smakar så bittert. Och att jag ramlade med cykeln precis vid bismarksplatz där det är jättemycket folk och bilar och tappade alla grejer och skämde ut mig inför människor jag inte känner. Sophia och emma från msn på plus hitills idag. you're great, you're stars friends. Töntigt men ja. Okej. Tönt! (jag är en tönt. plus eller minus?)
5. Övrigt, promera, äta tysk mat, blogga, maila, skypa, datanörda, fotografera.
6. Drömmer helt tydligt lång, konstiga och väldigt verkliga drömmar varje natt. Hittills har världen gått under, camilla har köpt en gammal cool cab, jag och barnen har köpt stekta ägg på en restaurang och sen det där med kemilabbar och vilka val man ska göra för att inte då en plågsam död.



Notis. Killen på caffeet här, Pablo, har en precis lika dan munkjacka som jag. En grå från HM. Det måste vara därför han gillar mig så mycket. (?)

Kommentarer
Postat av: Anonym

Varldens basta tont om jag far saga det. Vi kan tonta tillsammans. Jag gillar tont. (L) Hors snart pa skype och msn! Som jag langtar!

2005-09-23 @ 15:13:56
Postat av: Sophia

Just det, man masta kanske erkanna vem man ar ocksa ja! Puss!

2005-09-23 @ 15:14:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0