Some pics?

Nåja, jag hade fixat lite skysta bilder på mitt nya hus och på vägen därifrån men just nu verkar inte den funktionen fungera här på blogg.se. Schade. Nåväl. Lite husbilder, lite utsiktsbilder, och en bild på en så gott som perfekt kopia av ett par fryes. I skobutiken i norberg visst hon inte ens vad fryes var. stackarn. Ett par stövlar från la hollywood. Denna kopia var i ljus läder (doch!) och kostade bara 49 euro.

Jag måste skynda mig lite. Klockan sex skulle jag få komma på grillfest uppe i Neuenheim feld med Lina, (svenskan jag träffade på bussen till heidelberg. Hon har studerat här i ett halvår och är numera och hälsar på sina universitetkompisar två gånger om året. Hon har lovat att jag ska trivas. Vi får väl se om hon har rätt.) Jag kommer garanterat komma för sent men hon sa faktiskt att de antagligen var sega av sig och att det inte skulle börja förens halv sju. Vi skulle spela kubb (ajdå) för hennes tysk hade hälsat på i sverige och köpt ett kubbspel och gillat det. (jag gillar inte kubb.) Vi skulle grilla, spela kubb och så och sen skulle iaf de
dra vidare till ett ställe på "bargatan" i heidelberg. Där kostade allt 1 euro. (okej, nu kan nationerna i uppsala gå och gömma sig. 1 euro är tio kronor och ja.) Men jag vet inte om jag ska hänga med. Jag kommer säkert somna vid tio och det kan faktiskt vara skönt. Idag är måndag.

Grüss!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0