alles gute

känns helt förbannat skoj.
Har två kompisar som åker till asien typ nu. Till kina. Dom har tjänat ihop en massa bra cash och nu åker dom. Det svindlar i mina magtrakter och jag blir ruskigt avundsjuk. Det är ett stort steg att ta sig iväg och det finns massa berg som står emellan mig och dom.
Här sitter jag i min tyska studentkorridor och tänker på att jag måste plantera om mina blommor, att mitt skrivbord är stökigt, att jag inte har nått jobb men kanske mest av allt önskar jag att det ska bli varmare och att solen ska skina.
Det är nu det börjar. Kommer man någonsin hem igen? Inte hem som i tillbaka.
Vi kommer väl aldrig tillbaka, man vill bara framåt, slita sig uppför kala bergväggar och slänga sig fram över stupet. När gjorde jag det senast? Åkte till Kina? Nää.
Men jag ska åka till gotland iaf. Och berlin. Jag måste till berlin. Jag ska fan åka till berlin innan jag åker hem. Det kommer gå åt helvete men det blir kul ändå.
hejdå.

Kommentarer
Postat av: Elin

så, då var man ensam igen. patriks plan går om sisådär 15min och de sitter och försöker få en av hans kompisar att hålla sig lugn. själv sitter jag här och ska jobba om 2timmar... men du, ska vi börja med att skriva om resa? att resa i tid och rum? har ett ok uppslag på det! sägs?

2006-04-03 @ 09:36:53
URL: http://elinbjorklund.blogg.se
Postat av: anna

ja du måste åka till berlin, du bara måste. det är spännande, häftigt värre och folk är lite snyggare.

2006-04-03 @ 14:13:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0