Dagens bugg på samhället.

Det här är min blogg. Göran Persson är tjock. Reinfeld är också tjock. Och sen alla därimellan med. Jaha, men vänsterpartiet står ju inte mittimellan? Nä, men han är kommunist och borde flytta till Ryssland.

Fan vad taskigt.'
I detta tillstånd av snålblåst väljer vänsterpartiet en kommunistisk framtoning. Samma med hon i ung vänster. Hon den blonda som blev klassad som blond det första man skrev om henne. ja, hon är blond. Och kommunist med.

Så gott som alla glammfeminister är också blonda. Är Silvestedt och Systrarna Graad glammfeminister? Dom gör vad de vill och tar vad de vill ha. Fast numera vill ingen vara feminist längre för då måste man ju ha svart hår och ditmålade tårar. Kom som du är. Att skugge inte vill utge sig för att vara feminist längre är väl inte konstigt, det handlar om henne och bara om henne, och kanske om hennes barn. Så länge alla är snälla mot henne så är hon nöjd.

Kan hon se processen måntro? Det är naturligt att man skäms över sitt tidigare jag, vad man gjort tidigare. Det är naturligt att vilja gå vidare och få stänga bakåt. Fast man borde väl ändå kunna acceptera sig själv. Vad hon hade hatat sig själv, den där nittonåringen (eller hur gammal hon var). "Vill du träffa dig själv i framtiden?" Tänk om hon ser sig själv i linne fast hon har dallrande överarmar?  Vad säger hon när hennes döttrar vill göra uppror? Glöm aldrig bort hur det är att vara ung. Speciellt inte Linda Bugge.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0