[gay=dålig] [göy=bra]

Jag hade aldrig trott att jag skulle vara så upptagen efter att ha slutat jobba. Idag har jag tränat och lunchat med Greys. Jag har jobbat, dvs suttit barnvakt i tre timmar. (obs! lek inte sjörövarskepp i en sandlåda med höga jeans som är stenhård och slimmade.) Jag har läst igenom se&hör hos Matilda innan vi cyklade till tyskan. Min grupp var gay idag, men förhoppningsvis så ska vi gå ut och ta en öl på torsdag. Det kommer sluta med att det bara är jag och den franska ingenjören. Hjälp. Efter att ha ätit varma mackor och kollat på ett av de tidiga greys-avsnitten (det med "where does the good go" och merediths första dejt med derek, på riktigt alltså.) Dubbat till tyska, fina fisken. Ska spara på mitt avsnitt nummer 21 säsong två. Det kolmmer att förgylla en hel dag.

Imorgon har Tatjana i min korridor födelsedagsfrukost. Jag vet inte vem hon är men hon ska få choklad av mig och jag ska få frukost av henne. Tänkte jogga innan. Stiga upp klockan sju. Det här med att äta frukost tillsammans har jag verkligen tagit till mig, känner inte till det från sverige, men det är göy. Trevligt att äta färskt bröd och dricka kaffe i flera timmar. Glöm inte bort det.
Ska träffa sofie.
Matilda ska komma till mig och vi ska äta soppa.
Lunch har jag kvar sen middagen med mamma och pappa igårkväll.

Och på lördag spelar shout out loads här. Jag måste bara dit, der Dj kommer ju vara där. Jag svimmar, jag är en stalker. Stalker på en dj. Han är värsta bra indierockdj'n.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0