Honesty for president

Well. Jag skrev ju en massa om Linda Bugge och hon ledarskribenten, Åsa Petersen, på aftonbladet. Nu blåser det snålvindar. Linda har massa sköna polare som Sigge och så vidare. Dom räddar henne. Sen finns det Linna som skriver så himla smart och fint och drygt.

Sen finns det ett stort djävla faktum att Åsa förvärnger Lindas citat och kallar henne abortmotståndare. Linda vill krympa köerna. Åsa vill ha fri abort, men är det egentligen inte så att Åsa blundar för att det är socialdemokraternas politik som gör att man får vänta så länge på en abort. Och återigen, vem vill vänta så länge? Är det inte omänskligt, situationen är svår nog som den är.

Åsa har fel. Linda hade tur. Hon vinner här. Vill inte se en till krönika från Åsa med felvrängda citat. Hon har ingen fiende i Linda. Dom vill samma sak.
Sluta vara så pinsamma.
Sluta skäm ut dig Åsa.
Det gäller Anna Sjödin, Göran Persson och Leila Freiwalds också. Sluta förstör. Gör saker ordentligt, fuska inte, kalla inte ordningsvakter för skällsord, anfall inte, använda inte fula maktmetoder, var inte så högmodiga.
Gör saker ordentligt. Snälla. Annars måste vi byta ut er allihopa. Man ser hur bugge njuter. Och hon plockar så lätta poäng, helt gratis.
Kasta inte pengarna i sjön om du inte kan gå på vatten.

Kommentarer
Postat av: anna

vad dum jag är, jag ber så hemskt mycket om ursäkt för jag trodde jag hade svarat på ditt mejl men jag ska göra det precis NU. ser att det hänt mycket spännande hos dig i helgen, samma här! detaljerna finns i min blogg med. yeah well, nu drar jag till hotmail, vi hörs där!

2006-04-09 @ 14:37:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0