I natt kom isen över sjön, snön föll försiktigt över skandinavium

"Jag stannar uppe hela natten för att känna efter om mitt hjärta finns kvar"

På ett ungefär så sjunger Lars Winnerbäck i den där låten som antaligen rullat som hit i sverige - (jag är) Ingen Soldat.
Ställ mig inte i led, jag fungerar inte då. Fin låt. På den låter han inte alls som ulf lundell. Ja, jag hörde att han slogs med uffe om whiskeyröstpokalen. Håhåjaja. Han blir ju aldrig den där smala, tärda killen med långt rött hår.
Whiskeyröst har han däremot på "stockholms kyssar".. där sjunger han bara en massa smörja om att han älskar stockholm, om att stockholm är hans hem och att gud ska välsigna hans sons små fötter. Ebbe heter sonen och visst, jag hoppas också att det går bra för killens fötter. Men! Jag hoppas också att det går bra för lars winnerbäck, till och med bättre, han kunde gott få lite med fantasti... inte sjunga mer sån smörja nu....

Hugger i sten och hem med dig och häggen har slagit ut. (det har den faktiskt.) hjärter dam som kan duka för två.. det är la den där killen med långt hår, han som inte gör sig så bra på flashiga kort..

Vad vi kommer få är en  man med ölmage och skäggstubb plus massa snorungar. En lagom tjock karl i sina bästa år alltså. Och vad gör det. Man lever på minnet. 
Puss&hej lasseW, Nu har vi väl roligt. 

Kommentarer
Postat av: Oskar

Kunde inte hålla med mer.

Som sagt, varför deppa när man lever på minnet?

2006-04-28 @ 07:12:02
URL: http://callesantuario.blogspot.com
Postat av: elin

hm, angående att läsa virginia wolf boken så tänkte jag mest om man läst vad det dom påverkas så starkt av i filmen, skulle man då hänga med lite bättre? jag fick aldrig ngt riktigt grepp om virginia i filmen, hon flöt omkring och bara undrade över döden, en människa består av mer än en längtan för ngt.

2006-04-28 @ 09:18:11
URL: http://elinbjorklund.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0