Nu är det min kamp också

Vet ni. Man borde inte tveka. Politiskt aktiv.

Jag tvivlar så klart. Det ligger väl i blodet.
Men visst tycker även jag att man borde byta ut de korrumperade sossarna. Men resten kanske kunde få chansen att utföra den politik dom vill?
Vadå kanske kunde?
Men någon borde starta ett uppror och säga nej, det är inte så här det ska gå till.

Jag skrev att de borde äta godare mat och le oftare bara för att ha lite roligare och dra till med lite mer humor. Det behöver ju inte kosta speciellt mycket. Man behöver ju inte göra det på nån fin herrgård. Man behöver ju inte äta hummer och rysk kaviar för det. Själv tycker jag att falukorv är godare än kaviar. Jag blir gladare av solsken än av fotpallar för 8000.
Om jag pensionerade mig skulle jag aldrig för mitt liv köpa en stor herrgård och vilja mysa runt där med min mage. Men det är ju bara jag.
Dom där korrumperade sossarna kanske har komplex? Imageproblem? Nån som är bättre beetendevetare än jag och kan ställa en diagnos? Varför verkar det helt plötsligt gå ut på att vara jämnställd med överklassen? Kan inte bron komma till vattnet får vattnet komma till bron? Är det så dom säger det?

Och ja, det är svårt att vara korrekt. Men kanske är det ändå något i den här stilen jag skulle ha skrivit. Till vilket pris? Och till vilket pris vinner man valet. jag skrev idéer. Som tur är så tror jag inte att det är någon som har föreslagit att vattnet ska komma till bron men ögonen ser mer än man tror och även liten gryta har öron.

Dessutom hade jag rätt när jag sa att LO´s kampanj var idiotisk när det bara står likadant... Det ser ju bara ut som massproducerade kakpaket. Scheize. Inte scheize egal. Jag fick en rätt dålig förklaring också.. Att det kanske antogs att svenska folket inte läste alla, man kanske bara läste två och därför gjorde det inget.
Sen när är svenska folket inte läskunnigt? Sen när ville inte alla såga S så fort de kunde? Man kallar det hellre ryssland än tar till sig av dom där kakpaketens "gulliga" små leenden.

Men jag sa inte det. Man är ju rädd för att bli klappad på huvudet.

Puss&kram / Ha en bra dag.

Kommentarer
Postat av: Helena

Äh... jag tycker det var rätt kul =)

2006-04-21 @ 14:31:02
URL: http://helenamoren.blogg.se
Postat av: sara

hmm... du skriver så bra att jag inte hänger med... antingen är jag dum eller så hänger jag inte med, fast vem kan begära att man hänger med när man bor i skogen. fast iofs hänger du med i tyskland. fast du måste ju iofs hänga med. nej nu hängar jag inte med längre. stop

2006-04-21 @ 15:25:19
Postat av: anna

ja heidelberg känns inte större än luleå faktiskt, fastän det är det. kan tänka mig att man lätt stöter på folk man känner där. så det kändes jobbigt att träffa matthias? ville han ha tillbaka sina grejer?
min kompis träffade däremot skägget jag inte vill träffa, jag tror säkert han måste känt igen henne (jag träffade honom när jag var ut med henne). känns jobbigt för nu vet jag att han fortfarande existerar och jag kan inte riskera att gå på stan utan att ha gjort mig "snygg" för man vill ju att nästa gång de ser en så ska de tänka HERREJÄVLAR OCH SKIT OCKSÅ!

går du fortfarande på kören förresten?

ps det är ungefär sex km till stan från mig, tar drygt tjugo minuter att cykla

2006-04-21 @ 18:16:53
Postat av: lillasysteryster

heute haben wir på de små blåsipporna på svinryggen tittat. Galet vad helger går fort, jag har fått orkestertjänstgöring måndag morgon klockan åtta så jag far med stora tåget till stora staden idag. Nu kommer våren! (det har jag lärt mig) fast jag märker det för solen skiner ngt hemskt, på ett positivt sätt.
& har man en personlig frisör går man inte och klipper sig. Nej samma frisyr är det fast, jag må erkänna att den har sina riktiga höjdpunkter emellanåt.
KRAM

2006-04-23 @ 17:19:55
URL: http://autotroll.blogg.se
Postat av: sara

pajen kommer också nhar han sagt. inte PJ dock, han skulle på släktträff... men det vore jätte kul om du kom!

2006-04-24 @ 23:09:19
Postat av: Sophia

Om man inte vet då?

2006-04-24 @ 23:30:12
URL: http://jaghetersophia.blogspot.com
Postat av: Elin

Maja, du har inte bloggat på nån dag,b eller? legat i solen o njutit av värmen istället? själv hos mig är klockan halv sju och jag sitter på jobbet och väntar på att de första ungarna ska komma. fy fan vad det är tidigt. suck.

2006-04-27 @ 06:38:27
URL: http://elinbjorklund.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0