shut you out and stay there and fuck off

LOL. idag var min näst sista dag på jobbet. det är verkligen kul att jobba där, skysta gamlingar och skysta arbetskompisar. skyst miljö och gott kaffe. goda bullar och fina uteplatser. bra arbetstider och inga bilköer på väg till jobbet. skön stil på sommerjobbet helt enkelt.
trots det känns det segt att jobba på ålderdomshem för tredje året i rad. tänker att jag nästa sommar inte ska sommarjobba. tänker att jag ska resa till berlin och snacka tyska. Ich vermisse deutschland, würde gerne noch einmal dort wohnen, wäre echt cool. Könnte spass machen. unt so weiter. MMm, det är en tanke jag har, spara lite kosing och sen dra när sista tentan är gjord, men vem vet, vid det laget kanske jag lever värsta svensson svensson livet och har allt jag kan önska mig. och ni vet, jag hoppas att det inte blir så. live your dream, inte stanna upp. komma vidare inte backa ner i ett hål.

inte jobba bara för att få tiden och gå. för att få pengar. näää. jag ska nog komma in i nästa del och kanske få lite flyt, haha, jag kanske kan få ett annat sommarjobb nästa år. fast det är inte fel på det jag har. jag gillar det, som sagt.

jag drömde störd dröm i natt. men bäst var känslan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0