Golden gate

Den där gyllene gatan tralala. Jag skulle lätt kunna bli beroende av munkar för 30 cent styck. vilket helbra kafé egentligen. allt är jättebilligt och det är ett riktigt café. det ligger jättecentralt och man kan dricka kaffe för 99 cent. jag har ju tränat idag. simmat. och cyklat dit och tillbaka. cyklingen är jobbigast. jag har börjar fundera på om det inte beror på att det är dåligt med luft i min cykel. det ser lixom ut så. nåja. jag tränar och käkar linser, thats my life. och munkar dårå.
just ja. jag kanske ska börja extraknäcka. träffade ulrika och hon klagade över att hennes kompisar aldrig hade barnvakt så de kunde gå på bio och se till exempel "zurück nach dalarna" dvs masdjävlar. Hej, gyllene tillfälle för mig att säga att jag gärna jobbar extra. hon skulle tipsa dem om det och har jag nu lite flyt så får jag också jobba extra.

Annars är hetast just nu att jag fått ett litet erbjudande i kombination med en text jag skrev för ett tag sen. Inte bara skriva mera utan också komma med i redaktionen. Mm, jag tänkte faktiskt satsa lite på det. Ska se hur allt går till först. Jag kanske tom får cash. men det gör inget om jag inte får det för det ska bli roligt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0