She makes great coffey, you know

Tyskland är kallt nuförtiden, det är rimfrost på bilarna och vattenpölarna har blivit till is. Leran har frysit och krispar när man trampar på den. Det här är ett försök att beskriva en del av min vardag, nämligen den då jag tränar. Vilket jag gör varje dag förutom helgen som var. Då går jag först förbi bilarna med rimfrost, sem hoppar jag över vattenpölarna och sen gör jag mig beredd för att börja gå uppför. Jag tränar bara uppförsbackar nämligen. Jag har slutat vara mörkrädd också så nu har jag inga problem med att stick ut runt sex, när det blivit mörkt. det är bra för min träning, för då slipper jag inte undan ifall jag segat med den tidgare under dagen. För jag kan lätt vara otroligt lat. Imorgon ska jag stiga upp före åtta istället för efter tio. Fan vad lat jag är.
Månen är i alla fall otroligt fin när man tränar efter sex. Det blir trädskuggor och jag är fan inte rädd. När ingen ser, då springer jag till och med, mohaha.

Kommentarer
Postat av: christofer

Grym känsla att springa i mörker - det känns som man springer i från allt och alla - grymt.

2006-01-16 @ 16:22:30
URL: http://dagensord.blogg.se/
Postat av: karin

"Månen är i alla fall otroligt fin när man tränar efter sex."
Hörru syster, vad menar du egentligen?

2006-01-18 @ 22:50:31
URL: http://autotroll.blogg.se
Postat av: maja

christofer - du har så rätt. fast jag måste nog träna lite mer för att verkliugen få upp den känslan. för tillfället tycker jag mest att det är lugnt och fint.

kocko - jag vet inte. det kan ju bli fel ibland. som när man spelar beachvolleyboll för att bli fit, eller få fita muskler.

2006-01-19 @ 19:42:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0