All You Need Is Love

Det var en gång en massa känslor, runt , runt, runt. Det skulle ta slut, det skulle gå vidare, det skulle komma tillbaka, det skulle förnekas, det skulle hatas, det skulle återlämnas och det skulle bli minnen för livet. Den där gången måste bli en egen väg, hela livet är som ett mattetal. Ett mer komplicerat där man måste ha flera parallella tankespår uppe som sedan ska mötas och dela på sig igen. Dom ska komplettera varandra för att sedan ta död på varandra och det hela ska sluta i ett kristallklart korrekt svar.
Jag blir snurrig av pralallela tankebanor och förstår inte hur jag ska reda ut lögnen om mitt liv. Det mesta är bara petitesser. Små detaljer, som inte är särskilt väsentliga.
so what om du ljuger, spelar roll om du har hundra ig:. Att lyckas med allt är bara en undanflykt för att ta itu med verkligheten. Att ha allt är att ha ingenting.

Materialism, kapitalism, shopoholics, knarkare, allt är bara undanflykter. Alkoholister, miljonärer, hemmafruar. Allt är bara undanflykter för att bryta ihop och komma igen. Kom igen, köp en ny tv, stryk en till skjorta, drick en till öl.

Borde sova.
All you need is love.
Borde hitta egna vägar.
Borde le som en fotomodell, tralalala.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0