fotbollsvm 2

i en värld som går runt, runt verkar fotbollsvm fortfarande vara det vikigaste på sportsidorna. en halvsida om den nya vm-bollen. Är dom störda eller? Och jag som läste den förstår isakssons problem. skyst att han och schaban är polare iaf. bra att mellbergs sagt förlåt. fint av ljungberg att säga att det var ok. Zlatan avslutade det hela med att säga att nu vinner vi imorgon så slipper vi sådana här möten i framtiden.

inga direkta citat. jag var ju inte där, men det var inte dom där reportrarna heller, men ack, källorna har "god insyn", är det fönsterputsarna eller möjligtvis killen som slänger soporna?

sen vill jag bara tillägga att jag också tycker att chippen borde klippa sin fläta. det där styr misstankar till att han är ett hare krischna fan och det är rätt jobbigt för mig att gå runt och tro sånt.. om chippen.. han wilhelmsson alltså, han med sämre självöfrtroende än för två år sedan. stackars kille! AV med flätan! hare krischna tar ditt liv. du måste be följande bön 108 x 16 gånger om dygnet, bara för att lyckas med den fullkomliga upptagelsen till krischna och guds alla får.

hare krischna, hare krischna, krischna krischna, hare hare
hare rama, hare rama, rama rama, hare hare


kolla, man blir ju snurrig av mindre...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0