Linda Bugge

Numera blir jag sur, förbannad och irriterad varje gång jag läser Linda Skugge. Det är inte för vad hon skriver egentligen utan för att hon har blivit en sån djävla kärring.

Ta det livet lite med en klackspark för fan.
Sen när slutade det ordna sig för dom som har drömmar och tror?

Allt Linda skriver handlar om att man ska få barn. Eftersom jag skriver det här nu så skulle hon svara att jag borde skaffa barn. Varför då? Varför nu, varför inte när det passar mig?
Kan jag inte få tro att jag kan få det sen? Om jag inte kan det, är det då världens grej? Det får väl lösa sig.
Inget handlar om bara en sak, allra minst livet.
Gå och göm sig under något ruttet, Bugge.


Jag har gått från att tycka ingenting om Linda. Sen läste jag Lilla ångestboken och blev nyfiken, jag fick en vidare bild av den där damen. Sedan i somras har jag därför följt vad hon skrivit och märkt mer och mer vilken fjolla hon är. Hon kan ingenting men gör ändå massor. Hon väcker ofrånkomligen mycket känslor, säkerligen därför hon får vara kvar och frilansa på expressen.
Frågan är om Linda själv är så smart att hon inser vad hennes påhopp leder till. Raka motsatsen på alla möjliga konstiga led.
Allt går linda, allt blir bra. Lös problemet. Sov bättre. Hoppas du inte gråter dig till sömns. Hoppas du är skitsmart och bara driver med oss alla.

Här är Åsas krönika.

"Åååh vad jag är trött på det där om Fittstim. Mitt råd i dag till samtliga unga tjejer och mina döttrar är: kalla dig INTE feminist! "

Citerar där Linda Skugge i dagens blogg. Men kan hon inte skriva en ny bok, börja med att dementera allt hon skrev i "Fittstim" och sen dra upp med hårdare abortlagar, uppmana folk till att inte stå för feminism och framhålla det fördelaktiga med att vara hemma med barnen och det viktiga att torka spya.
(jag spyr snart)
Boken kan presenteras lite fint med Fina Fredde och han kan dra lite pluspoäng på Lindas "populäritet".

Strax efter det spricker snart Lindas bubbla då de sista av hennes gamla trogna anhängare överger henne, dom som kom till henne för feminsim och girlpower. Svik dom linda, och hänge dig åt fina lyxbyggen på värmdö där din mormor hade sin sjöbod. Det låter skitbra. Hoppas du får massa bäbisar också. Så kan du visa att du är lika duktig som alla andra, precis lika duktig.

(hon verkar stressad och nojjig, ledsen också, för att hon inte säljer tillräckligt bra. Ta det lugnt, det är en världslig sak. Må bra.)



Kommentarer
Postat av: Fia

Jag håller med, Linda Skugge har blivit en surkärring. Jag blir lika förbannad varje gång jag läser hennes blogg. Som för övrigt är ganska kass. Fast ändåläser jag den. Måste ju se vad hon vräker ur sig för skit, vad för ny egenskaper hon hittar hos små tonåringar som är så vidriga att hon måste spy galla över dem i expressen. Undrar om hon har glömt bort att hon inte alltid har varit en bitter surtant med ungar och spyor utan faktiskt var tonåring en gång i tiden.

2006-04-01 @ 06:52:50
URL: http://filurens.blogg.se
Postat av: maja

ja, den där tonåringen som hon inte ville kännas vid, som säkert var stolt över fittstim och fan och helvete. vad hon säger om tonåringar är motsägande, i ena krönikan kan det vara att man ska satsa allt och leva sina drömmar och i nästa att alla bara kommer bli svenssons ändå. men hon kanske är djävligt smart, vad vet jag.

men hon verkar ha glömt. eller kanske kommit till det stadiumet då hon inser hur pinsam hon varit, men man måste ju förlåta sig själv också.

2006-04-01 @ 08:50:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0