Mamma mia

Radio Regenbogen - Robbie Williams


Jag glömde ju en massa viktiga saker igår...

Som att jag svängde förbi matilda för att säga hej och passade på att hjälpa henne att knäcka valnötter. Det är ett av hennes uppdrag som au pair, utöver barnpassning, handling samt köra och hämta hela familjens dricksvatten från en källa uppe i bergen. Kulkul. Det där med valnötterna tycker jag är värst, det ska alltid finnas knäckta valnötter i valnötsburken. Små till salladen och stora för barnen att ta med till skolan.

Och eftersom jag har flyttat till ett ställe där man inte dricker kranvattnet ska jag också få några flaskor källvatten. Hon är la för snäll, Matilda.

Jag drack jäst annansjuice igår. Gör inte det, glöm inte bort att det är äckligt.

Jag bloggade inget viktigt, jag mejlade inget vettigt och nu sitter jag här och äter havregryn med mjölk, mjölk som smakar grädde. Eller snarare, är grädde. Wenigstens 3,8 % fett. Borde komma ihåg att handla idag. Borde komma ihåg att handla nu, om jag ska hinna göra wok tills ikväll. Jag har kanske en halvtimme på mig. Bra. 

Kommentarer
Postat av: elin

oj det där med valnötterna lät knepigt, varför inte köpa färdigknäckta? brukar jag göra då jag ska baka. läste lite gamla inlägg från folk o du skrev ngt om att du skrev för nån tidning eller fattade jag fel?! skicka länk :) (har haft världens bloggdag, undviker på alla sätt att plugga matte). kram!

2006-03-28 @ 16:38:26
URL: http://elinbjorklund.blogg.se
Postat av: maja

ja du, det där med valnötterna får mig att gå nuts rent ut sagt. och den familjen har sannerligen råd med att köpa färdigknäckta valnötter. men det är ju en fullkornsfamilj som ska allt från sitt ursprung och har plockat nötterna från mormorns träd. kanske nått i den stilen. tidningen är ingen internettidning, riktigt papper. har ej läst den själv ännu, borde ta och skämmas. men läser du tvärdrag?

2006-03-29 @ 23:01:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0