Es geht mir gut ohne dich

okej, jag kan lätt erkänna att jag byggt upp mitt musikliv på magnus uggla. (och min syrra ska inte säga nått för vi har exakt samma bakgrund - förutom att hon lyssnade mer och längre på carola och schlager.)

Här är låtar jag skrivit upp och lärt mig utantill.
Jag vill ha en egen måne - Ted Gärdestad
Tommy tycker om mig - Carola
Thank you for the music - Abba
(det var innan jag kunde engelska. Otroligt dåligt stavat.)

däremot har jag nästan inte alls lyssnat på absoluteskivor. jag har två. Å andra sidan har jag en orginalskivor med westlife och aqua. Dom är ju för bra. Speciellt westlife. dom lyssnar jag fortfarande på i smyg. ungefär som den här. (öhm, jag menar faktiskt idol - ola, ja han som kom åtta.)

måste ändå tillägga att jag klarar mig bra utan det där. Es geht mir gut ohne es. Jag ogillar faktiskt carola skarpt. Jag tycker att hon var ytterst manipulativ som dolde sitt religösa budskap bakom låtar som tommy och stormvind osv. Nu har det kommit fram, att hon är korkad och dum, utseendefixerad och antagligen (förhoppsningsvis) kommer hon att få skitlite röster i eurovision.

Jag har en husgud som kommer fortsätta vara det hur tjock han än blir, LW. Okej, tjock är inte ordagrant menat, vet att det finns folk som gärna klagar på utryck i den stilen. (jag menar ungefär: hur mycket whiskeyröst han än lägger sig till, hur mycket halvtaskiga svenska rockballader han än gör, hur mycket det än sipprar fram att hans ungar spyr och pysslar, även fast han får ölmage och även fast han köper radhus. Det är okej, men kanske inte samma sak.) 




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0