I'm gonna dance

återigen - i brist på eget kärleksliv, en liten uppdatering.

Min kompis matilda ska gå på en dejt ikväll, mannen i hennes liv heter tydligen Norman Böhm. (jag bara skoja). Hon träffade honom i söndags på häxnatten uppe på tingstette. Hon trodde inte att han skulle ringa för hon hade gett honom sitt hemnummer - hallå det är farligt. Den största orsaken var kanske att hon tror att hon nog råkade säga att det var det samma om han ringde.. Stackars karl lixom. (hon menade att det inte spelade någon roll när han ringde.) Coolt. Han ringde ändå.

Det var ju en som jag träffade med, men jag råkde tydligen säga att jag skulle stanna hela sommaren här, han sa då: "tills i augusti då." och jag svarade: "mmm". Jaha, och så är det ju inte för jag åker hem om tre veckor och jag har ingen lust att tala om det. Jag har ingen lust att träffa honom heller. Hallå. Han är säkert lika tråkig som alla andra tyskar. Okej. Jag kanske ska prata med honom för han var jättesnäll och tyckte att jag var häftigt (?) för att jag hade ett paraply.

(typiskt mig att ladda telefonen i ett uttag som ej har ström. Varför det inte har ström beror på att jag råkade pyssla lite med lite grejer här i söndags natt. det var en liten eldsvåda men inget farligt. Nej jag har faktiskt inte lust att gå in närmare på det. Otroligt klantigt.)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0