jasså?

borde kanske göra en bokblogg av det här, vara lite lagom filosofisk och bildad. och ja, jag ska lära mor gifter sig men före ska jag nog läsa sjunde delen i harry potter.

och ja, jag har nog köpt lite för många böcker idag. allt började med att jag skulle hämta min cykel och det var så fint väder att jag var tvungen att ta lunch på en uteservering. där träffade jag denny och det tycker jag var kul. lite pinsamt men ja ja. han sa att han skulle till indonesien nästa sommar. för först ville han åka snowboard en vinter. (med mr mack)
sen köpte jag ett bra halsband, vilket var billigt. hittade ett loppis med antika grejer. jag köpte så otroligt fina böcker med bilder från heidelberg. känner mig rätt nere i den här stan idag. jag älskar tyskar, tyska och tyskland. iaf lite. en bok med akvareller och en med gamla svart-vita foton. dom var rätt dyra. det var lätt värt det. 

Som vänligt minne av krigsvintern 42/43
Lÿdia


Så otroligt fint och hemskt och konstigt. Och jag kom att tänka på en massa saker och därför köpte jag alla de där böckerna idag. det finns så otroligt många perspektiv och det är blåögt att bara gå på vad eftervärlden säger. jag vill förstå. så jag köpte 11 böcker. Hoppas det blir en regnig sommar. det gör inte mig nått.
isf ska jag lyssna på håkan hellström, precis som ikväll. köra bil och läsa böcker. jobba och åka på storsjöyran. jag ser otroligt mycket fram emot min sommar.

hösten bjuder på massa alternativ. borde satsa på nått. kan bli goetheinstitutet. vill faktiskt kunna plugga i tyskland på heltid. dom är så coola, tyskarna.

ps. jag läser "cigarett" av per hagman just nu. den är hur konstig som helst. man tror det ska vara en sida med beskrivningar av fylla, knark, bakfylla och brudar men det är en hel bok. jag förstår faktiskt inte varför jag läser den. på något sätt går det.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0