and if I fall, do you pick me up?

Jag har tänkt otroligt mycket på fallet när anna sjödin misshandlades. det brukar kallas allt möjlig i media och ska man gå efter domen, som jag gjorde för någon dag sedan, så ser det inte vackert ut.

men för fan, det är en människa som blev misshandlad. sen när är det okej att misshandla politiker? Egentligen så måste det medhållas att det hela har tagit en grottesk vändning. Det är bara vad Anna gjorde som räknas. det är bara svartskalle, och inte hora eller slyna. Ingen har rätt att kalla henne hora, för hon är ingen hora. man ska inte säga svartskalle heller. det är fult och trångsynt. Det jag vill belysa att domen bara dömmer henne, och inte de brott som begåtts mot henne. Jag vill inte leva i ett samhälle där det är okej att misshandla folk.

vad man än tycker så måste man prata öppet om det här i egna kretsar. Jag är trött på råa skämt och "det var ju tråkigt... ;) "  Det är en människa och det handlar om misshandel. Jag är förvånad över att Anna är så stark som hon är. Inget är svart eller vitt och jag tror inte att det var så att hon gick dit för att mucka med vakten. däremot tror jag att det är vardag för vakterna. jag tror faktiskt att de är vana vid våld. och jag tror att de är vana vid att sätta "hårt mot hårt"

vad man än har för åsikt i den här frågan så tycker jag att man ska läsa Annas öppna brev.


Det är näst intill komiskt hur den här frågan har vinklats så tillvida att man hänger ut Anna. Bara för att hänga ut henne. För att sätta dit henne. Haha det kan du gott ha.

Jag både förstår och inte förstår att hon vill sitta kvar. Själv säger hon att hon knappt orkar, mend et är inte så det funkar för henne. Man ger inte upp. Jag önskar mig ett mediagenomslag. Det är det enda som kan rädda det som finns kvar. Jag försöketr inte ta sida, men jag menar att media ibland, i många frågor bara scoopar utan historia bakom. "ser rubriken bra ut, är det lugnt."

fan. jag är upprörd.



Kommentarer
Postat av: Anonym

Så Anna är oskyldigt dömd och alla moderater skyldiga? och du klagar på att folk är trångsynta...

2006-10-17 @ 17:34:13
Postat av: maja

Nej jag klagar inte på att anna är oskyldigt dömd, och jag menar inte att alla moderater är skyldiga.
men däremot kan jag, med stöd av flera uttalanden av åklagare och jurister hävda att målet tagits till en högre nivå än vad som är normalt i liknande fall. det jag menar är att det verkar ha varit en ömsesidig konflikt. jag är inte insatt i det svenska rättsystemet men jag tycker att det är konstigt att det är helt svart och vitt, att en person frias och en fölls. en skyldig, och en oskyldig. av erfarenhet så brukar båda parter ha skuld i en konflikt. jag ifrågasätter inte domen av anna, bara hur fallet diskuterats, och jag nämner inte moderater. jag förstår inte varför "alla moderater" skulle vara skyldiga?

2006-10-17 @ 19:46:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0