Jag tänder två ljus för någon som kan älska mig för den jag är, ett ljus för dom jag sårat, för tårarna de gråtit för min skull.

ackomponjerad av björn afzelius säger jag bara så här att det har varit en riktigt crap dag. crappy crappy dag. "Tusen bitar" och wow, fan, fan han pratade med mig. först en stenkall ignorans och sen bara hej, hur är det? och den fjolla som jag är så kan jag inte hålla mig och bara bla bla bla.
varför har idag varit så skräp då?
jag ligger och drar mig och hinner inget alls, är bara seg, seg, seg och känner mig sjuk. jag tycker också det är crap att man lär känna så många under insparken men sen hinner man inte snacka med alla. mitt största ångestobjekt är en brud som jag lärde känna och inte vill förlora som kompis. sen käkar jag choklad och mår illa, hela tiden. förra veckans skämt var nog "jag är kanske gravid" lol, som om. nämen lagom självutlämnande där, snarare har jag nog nån otroligt farlig sjukdom, kan även kallas bakfylla. inte en frukost de senaste veckorna men i morse. jag borde cykla ner på stan och lämna nyckeln jag aldrig lämnade, och jag borde fan finna mig i situationen jag är i. Hello? säkert halva föreläsningen idag satt jag och funderadepå om det här verkligen var det jag ville fördjupa mig i. Idéhistoria är verkligen gripande och fascinerande, så mycket jag inte haft en aning om att folk har tänkt och sen dra pareller till dagens samhälle, att Lockes idéer så gott som direkt orsakade franska revolutionen. varför drar man inte alla dessa kopplingar i skolan? iofs intressant att få knyta ihop hela gymnasiepaketet, ytterst lägligt nu.
men samtidigt är det så deprimerande, det är så destruktivt och utan hopp. okej för att jag är av en känslig natur men faktiskt så är det tunga grejer som hela tiden cirkulerar. min fråga är då; hur ska man kunna jobba med sådana här grejer utan att sabba hela sitt liv med denna destruktiva politik som alltid förts?

och självklart var det min mobil som ringde under föreläsningen, och självklart hittade jag den inte.
Pessimist, javisst.

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0